Elzey Meva ela miray asel eliz elisa BiZimde ikinci kızımız olacak inşallah henüz karar veremedik ilki zeynep adı
Gokcekatun_ Mercimekismom benim de bebeğim kız Nisa duru olacak ,🙏☺️bunun dışında Lina ve mihra isimlerini de beğeniyorum .
lunam Mercimekismom Hayırlı olsunn 🥰 Bizim de kızımız olacak Allah nasip ederse. Biz çareyi iki isim koymakta bulduk. Ben Hüma dedim eşim İpek dedi, o yüzden Hüma İpek olacak gibi şimdilik tabi fikrimiz değişmezse 😊
hunilianne lunam Hüma çok güzel, benim de kızımın adı ama insanlar söylemekte zorlanıyor genelde Huma diyorlar haberiniz olsun tecrübelerimi bildireyim size😊
incimercan Mercimekismom bizde de durum aynı 🤦♀️ Erkek olsaydı hemen bulurdum diyorum 😀 kız için ben en çok Zehra olsun istiyorum, İrem olabilir. Eşim de Sena ya da İnci olsun istiyor. Yenilerde bi öneri Zümra duydum anlamı hoşuma gitti.
hunilianne Mercimekismom İpek, Yüsra, Feyza, İnci, Bahar… olabilir😊 gerçi pek farklı değil ama😁 farklı olarak da Burçe, Zilan, İkram, Ennur falan var öğrencilerimin isimleri 😁
Ouzc Mercimekismom kuzenimin adı. Kendisi 24 yaşında sarışın yeşil gözlü çok hoş bi kız 🥰 ikiz kızlarım olsa yade ile bade koymak isterdim. Gerçi badeyi şimdi de istedim ama olmadı anlamından dolayı 🙄