vgc eyelash ben 7. Haftadayım henüz kilo almadım fakat şişkinlik ve kabızlık sorunu yaşıyorum bazen tartıda fazla çıktığım zamanlar oluyor
Chucky9 vgc 39 haftalık oldum hâlâ açım 😀 özellikle sabahları açlıktan midem bulanıyo jet hızıyla kahvaltı hazırlayıp yiyorum
Melek1111 Bsra19ogz 10 . Haftaya kadar bende sabah öğle akşam kaşarlı tost yedim .12 den sonra farklı şeyler yemeye başlarsınız inşallah.sonra da kaşarlı tost görmek istemeyebilirsiniz
Bsra19ogz Melek1111 ay hadi inşallah yaaa 😄😄o günü iple çekiyorumm yemek istediğim bütün yemekleri yemek istiyorum😄😄
FeriDee vgc kazındikça midem bulandırdı ama yiyecek bişey de canm istemezdi hâlâ öyle 9 haftalığız istediğim gibi yemek yemek istiyorum
azranurulku vgc evet insan öyle oluyor farklı bir şey hamilelik 😂 benimde çok hafif bulantılarım kusmalarım oluyordu ama geçti birden umarım sizinde hiç olmaz onlar insanı daha kötü yapıyor
vgc azranurulku inşallah olmaz çalıştığım için açıkçası çekiniyorum bulantılardan, inşallah sizinki de en kısa zamanda geçer 🙏
Babydream vgc 6 haftalığım aynı şekil benimde öyle hem yemek yemek istiyorum hem de mide bulantım olduğu için yemek istemiyorum😂 iğrenç bir döngü