vgc Tatlı anneler kaç haftalık hamilesiniz ben 7 Haftalık oldum sürekli midem kazınıyor ve yemeklerden 1 saat sonra falan midemi bomboş hissediyorum sizde durumlar nasıl??
Lulikli vgc ilk haftalar benimde öyleydi gece 3 kere falan yemeğe kalkardım ve sadece ekmek iflah ediyordu
azranurulku vgc çok değişik birşey o ayağa kalktığım an miğdem birden boşalıyor kazınıyor yemek yiyorum dediğiniz gibi. Saat geçtikden sonra gene aynı 9+4 bizde sizin niğde bulantınız felan oluyormu
Minoo01 vgc senin ki çok erken başlamış. Ben 20 haftaya kadar bulantıdan yiyemedim düzğün. Ama ondan sonra yemek yiyorum yarım saat olmadan yine açım 😂 ama diyetteyim az yediğimden oluyor sanırım.
vgc azranurulku henüz mide bulantısı yaşamadım umarım yaşamam kendimi garip hissediyorum bir anda acıkınca tansiyonum düşüyor gibi oluyor
eyelash Benim de çok oluyor, 9.haftamdayım tutuyorum kendimi daha şimdiden kilo alırsak sonrası daha fena. Protein tüketmek en iyi çözüm, karbonhidratla beslendikçe daha fazlasını istiyor vücut, tok tutmuyor :(
vgc eyelash evet canım sürekli karbonhidrat çekiyor. Anlamsız bir şekilde kendimi dolabın önünde buluyorum 😂
azranurulku vgc evet insan öyle oluyor farklı bir şey hamilelik 😂 benimde çok hafif bulantılarım kusmalarım oluyordu ama geçti birden umarım sizinde hiç olmaz onlar insanı daha kötü yapıyor
Melek1111 Ekmekten başkası geçirmiyor bende sürekli ekmek yemek zorunda kalıyorum.Yoksa o boşluk hissi mide bulantısına dönüşüyor .Bir de ceviz çok iyi geliyor
vgc Minoo01 şimdilik mide bulantısı yaşamadım hiç zaten ilk haftalarda açlık hissetmiyordum 3 - 4 gündür anlam veremediğim şekilde acıkmaya başlayınca hamilelikle ilgili olduğunu anladım. Ben de yediklerime dikkat edip ilk 3 ay kilo almak istemiyorum nasıl bir diyet yapıyorsun kilo almamak için mi
Bsra19ogz Ben mide bulantısı fena çekiyorum ve kaşarlı tosttan başka bir şey yiyemiyorum 8+3 ve sanırım en çok kiloyu ben alıcam 🥺🤣 sabah öğle akşam tost yediğim gün oluyor midemi bastırsın diye
Melek1111 Bsra19ogz 10 . Haftaya kadar bende sabah öğle akşam kaşarlı tost yedim .12 den sonra farklı şeyler yemeye başlarsınız inşallah.sonra da kaşarlı tost görmek istemeyebilirsiniz