Meliskam Miniminakliya diyosun 🙄 bendede su sinirda çok az dedi doktor…ve bazen kulotum islak gibi oluyor birden su olurda farkina varmam diyorum
Miniminakliya Meliskam Yok canim o akinti ve termis bendede oluyordu doktor turnosol kagit testi yapti su degilmis. Sen kendinde alip yapabilirsin eczaneden yada doktorundan bakmasini iste
Zeynepp97 Miniminakliya Ayy hadi hayırlısı Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah güzel haberlerinizi bekliyoruz Allah’a emanet olun inşallah 💙
Esss48 Miniminakliya Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin minik kızçeyi🎈 Tek avazda, kolaylıkla olur inşallah🤲
matildaaa Miniminakliya Allah yardımcın olsun cnm. Tek avazda kurtulursun inş. Ben de 38im. Hayırlısı hakkımızda 🙏
Miniminakliya Zehra51 Evet canim cok sukur kizim yanimda uyuyor 😍 en normalinin normalinden dogum oldu istedigim gini sunisiz epiduralsiz 😍 Allahim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu. En kisa zamanda paylasicam insallah dogum hikayemi 😍
Zehra51 Miniminakliya maşallah tatlım rabbim banada nasip etsn inşallah 39+6 yım ama hala ses yok . Merakla bekliyorm doğum hikayeni😍❣