Pirayeada MiniMiniKus bana iyi geliyor gerçi yine enfeksiyon oldum ama idrarim kültürüm temiz cıktı rahimde vajina kültüründe bakteri çıktı
Efenin_annesii Rezan_korkmaz limon erik ekşi olan ne varsa hepsine aserdim Allah nasip ederse oğlum olucak ben inanmıyorum asermeyle cinsiyetin alakası olduğuna 😊
bedriyetasdibi İnanın hiç alakası yok. Denk gelenler olabilir ama kesin bişey değil. Bende limon 🍋 yiyordum hemde tuzlayarak. Acı ekşi ama oğlum olacak hayırlısıyla inşallah. Sağlıkla gelsin miniklerimiz💙👶
PrensesFiona Rezan_korkmaz bende doğru çıktı valla limonu tuzlayıp yedim tatlıdan tiksindim ilk 3 ay.
Nemregn Rezan_korkmaz Rezan_korkmaz benimde limon mandalina ekşi nar canım istiyordu. Kızımız olacak iniallah🥰
Nzli-brfn00 Rezan_korkmaz bendede doğru çıktı🙋♀️ Hamile olduğumu bilmiyordum bir sabah uyandım 4,5 tane limonu sıkıp içtim kalanınıda yemiştim 😂 sabahın köründe kızm şuan iki yaşında çok şükür 🙏
Minoo01 Rezan_korkmaz yok canım yok inanma. Oğlumda ekşi aşerdim. İkinci oğlum olacak bunda da tatlı istedi canım 😂 bünye meselesi. Eskidenmiş o inanışlar 😂
MiniMiniKus Pirayeada Kaşıntıdan çok akıntı vardı Fitil vermişti doktor 2 adet Çok şükür geçti ama hamilelikten midir nedir herşey insan a iki katı geliyor sanki Bir şey olunca hiç geçmeyecekmiş gibi falan
Gnscgla Rezan_korkmaz yemekten bahsetmiş herkes ama aşermek başka severek herşeyi yiyorum ama uyanırken bile tatlı geliyor aklıma tadı kokusu bu aşermek ordan belli oluyor bence tabi benim fikrim linç yemiyim şimdi 😄 benim bebiş erkek bu arada kardeşimde tam tersim limon aşeriyor kızımız var orda da belkide denk gelmiştir
incimercan Rezan_korkmaz her gün limon yiyordum şimdi 32 haftalığım bıraktım. Ekşi doğumu zorlaştırıyor gibi bi şey okumuştum. Tabi ki kızım olacak 🌸🐣
KadersizMelek Rezan_korkmaz alakası bile yok oğlumda limonu deli gibi yedim,ve hep eşki şeyler tükettim. Şuan kıza hamileyim ağzıma tek bir ekşi bir şey alamadım hep tatlı yedim. Bunun cinsiyetle hiç alakası yok.
blueberyy00 Rezan_korkmaz limon tuz atıp atıp yiyorum üstüne kıza benziyor dedi ama kesin değil daha bakalım
OzlmMmmm Ben de bi gece kalktım bütün bir limonu yedim normalde hiç yiyemem aslında. Ve kızım olacağını öğrendim.