Bskrt ygmrcglyncn ilk aylarda şişkinlik oluyor geçiyor sonra bende korkmultm ama 1.5 kg azaldı kilom bi anda
ygmrcglyncn Sagolun kızlar sizle konuşunca rahatladım demek her bunyede farklilik gösterebiliyor kilo alma durumu.En iyisi sağlıklı beslenmek kilo alırsak da veririz önemli olan bebeğin sağlıklı olmasi tabi.
Ebrus25 ygmrcglyncn 20 haftaya kadar 2 kilo aldım . Şimdi 26 haftalığız toplamda 7 kilo aldım 🤦🏼♀️👨👩👧 Ama bebeğimin yeterli beslenemediginj öğrendim o nedenle hepinize tavsiyem var bırakın alın Doğumdan sonra zaten vereceksiniz bebeğinizin sağlığı herşeyden önemli ben ögrendim naçizane tavsiye veriyorum 🙏🏻😍
Canns Henüz çok yeniyim bende ama zaten kilolu olduğum için kilo almak istemiyorum hiç ☹️ Bakalım zamanla neler olcak...
ygmrcglyncn Canns canım sağlıklı olan her şeyi ye kısıtlama kendini.Ama hamur işi,tatlı ve tuzlu yiyeceklerden uzak dur çok almazsın hem de bebek sağlıklı olur.Suan ben de bunlara dikkat etmeye başladım.
Gozdenur Ah ahhhh. Hamilelikte en buyuk derdimjz. Kilo aldigimi gormeyim diye doktora bile gitmedim 1.5 ay. Sonunda gittim saolsun doktor hissettimi ne beni tartmadi bile 😆 takmamaya calisiyorum. Akisina birakinca okadar kilo almayiz ins. Paketli sekerli seylerden uzak durmaya calisiorum ama cok seviorum 😔😔
Gulay123 13 haftalık olduk 3 buçuk kilo aldım 🤦🏼♀️ Böyle giderse doğuma yuvarlanarak giderim diye düşünüyorum 🤷♀️