Melekkiz_1 5 aylık hamileyim ilk aydan beri kullanıyorum doktor devam et diyor sizler kaçıncı aya kadar devam ettinz yada devm eden varmı?
yamacinannesii Melekkiz_1 38+6 hamileyim bugün ilacım bitti doktor bırakabilirsin dedi ama feramata devam ediyorum doğumdan sonra da kullanıcakmışım
leylo29 Melekkiz_1 Senle ayniyiz sanirsam bnde devam ediyorum kan ilaciyla doktor dogana kadar hatta dogduktan sonra da kullancaksin dedi bna ama ben dogduktan sonra kullanmam diye dusunuyorum cnm ☺️
Seymaben Melekkiz_1 16+3 haftalık hamileyim 8. Haftamdan beri kullanıyorum doğuma kadarda kullanıcam sanırım🌸🤷
Nuray051988 yamacinannesii 37+4olduk decavit bitti doktor doguma kadar devam dedi ama almadım ya daha doguma da 1 hafta 10 var dedi gerek duymadım almaya napsam bilemiyorum damlayı ve kan ilacımı kullanıyorum ama
yamacinannesii Asff112 Sor bakalım belki sana kullan der şimdi her doktor farklı sonuçta ama feramatı mutlaka kullanıcakmışım sonrasında da emziricez sonuçta bi de vücudun ihtiyacı oluyomuş
bse71gkhn Melekkiz_1 36+1 im ve halen decavit kullanmaya devam ediyorum doktor doğurana kadar kullanicaksin dedi
Arensmom_ Melekkiz_1 decavit yüzünden çok afedersiniz ama tuvalete gitmekten iğrenir oldum ben 😂 özellikle sordum. Doktor doğurana kadar devam diyince kendimden geçmiştim😂
Melekkiz_1 Arensmom_ o tuvalet şeysi sorunu bendede var ya ben gynoferon demir ilacini suclyordm decavtmi yapıyormuş yani😂
Seymamam29 Doktorum 17 haftamda kesti eger iyi besleniyorsan gerek yok dedi sadece ferrum kullanıyorum
Melekkiz_1 Seymamam29 bende sormuştum bır ay önce çok mecbur değilsin ama devam etmeni öneririm dedi o yüzden iciyorm
Busramnida Melekkiz_1 Decaviti nereden alıyorsunuz Dr. Kendisi mi yazıyor yoksa sağlık ocağı mı veriyor size 🤗