Bugün çatı muayenesi oldum. Anlatılan kadar zor değildi
Çatı muayenesi
Senaninannesi bende bugun oldum canim 15 20 saniye kadar suruyor zaten ilk bi icin cız ediyor ama hemen bitiyor zaten
Senaninannesi aaaa en korktuğum şey 🙈🙈 nasıl geçti ?
- Düzenlendi
Senaninannesi ben çok korkuyorum ya dedikleri gibi acıyo mu ve kaç dk sürüyo ve doktor üzerine birşey örtüp mü yapıyor ve neye göre yapıyor nst de sancı çıkarsa fln mı yoksa haftası gelince mi ?😄 biraz fazla oldu ama napıyım çok merak ediyorum
Gizemslr10 ben de bugün oldum, ebe yaptı benimkini. Anlatıldığı gibi zor değildi. herhangi bir şey örtmedi.
meryemyorulmaz yaparken çok acıyo mu peki söylemesi ayıp ilişkiye girildiği gibi mi oluyor daha mı farklı
Gizemslr10 ben 38. haftaya girdim diye yapalım demişti doktorum. Doktorum kadın olduğu için çok kasmadım kendimi ve psikolojimi alıştırmıştım çünkü burda eziyetmis gibi anlatılıyordu 😂 üzerime bi şey örtmediler çünkü eteğim vardı zaten. Doktor geldi eline eldiven geçirdi jel sürdü tam olarak elini koyarken bakmadı bile. Biraz içimi deşmiş gibi hissettim ama çok bi acı olmadı. Biraz yukarılara çıkardı bir dk bile sürmedi bitti. Endiselenmene gerek yok kasarsan çok çok ağrır
@FatmaDeliceYldrm oku baci
Gizemslr10 canım benim 3 defa baktı muayene etti açılma varmı diye benim acıdı ama ben sıktım kendimi o yüzden yoksa korkulacak bişe değil 10 saniye sürmüyor bide doktoruna söyle istersen ben panik olurum beni yönlendirin diye benim doktorum alışman lazım dedi kasma kendini dedi şöyle yap böyle yap dedi öyle atlatıyorum
Gizemslr10 parmakta kemik var sonuçta illaki farkı oluyor ve bunda rahime ulaşmaya çalıştığı için biraz daha yukarılara çıkıyor ama kasmadigin sürece acı çok olmuyor. Umarım seninkide rahat geçer
Beni de ebe muayne etti kasma kendini kasarsan acır dedi iki parmagını soktu üst kemik biraz baskın ama sorun degil normal doğum yapmana engel değil dedi ☺️
Senaninannesi inanın içim rahatladı oh be böle olumlu düşğncelere ihtiyacım var 👏🏻 Bende 39 haftalık gebeyim veiki gün sonra çatı muayenesi olacagım
Gizemslr10 daha farklı içini hissediyorsun resmen ilşkiye girme gibi degil 😐
Tezgelsenay sonrasında da bi değişik oluyorsun utangaçlık oluyor kadın da olsa bir yerlerini açmış oluyorsun sonuçta 😊 çıktıktan sonra kanamam oldu diye hissettim ama eve geldiğimde hiç bir şey yoktu
Senaninannesi doktorunuz erkek mi benm erkek baya cekiniyorum da
Tuba704 rahattı canım kasmadigin sürece hep rahat olur
Esma29 soğukkanlı olup kasma kendini seninde rahat geçer inşallah
Glmsr hayır kadın olduğu içinde biraz rahattım sanırım
Senaninannesi Bende sırf bu yüzden doktorumu değiştirmeyi bile duusnuyorm ama artk çok geç tabi 34.haftadayım haftaya gidicem acaba çatı muayenesini yapar mi
Senaninannesi bende hissetmemiştim oturmamla kalkmam bir olmuştu