Tezgelsenay sonrasında da bi değişik oluyorsun utangaçlık oluyor kadın da olsa bir yerlerini açmış oluyorsun sonuçta 😊 çıktıktan sonra kanamam oldu diye hissettim ama eve geldiğimde hiç bir şey yoktu
Çatı muayenesi
Senaninannesi doktorunuz erkek mi benm erkek baya cekiniyorum da
Tuba704 rahattı canım kasmadigin sürece hep rahat olur
Esma29 soğukkanlı olup kasma kendini seninde rahat geçer inşallah
Glmsr hayır kadın olduğu içinde biraz rahattım sanırım
Senaninannesi Bende sırf bu yüzden doktorumu değiştirmeyi bile duusnuyorm ama artk çok geç tabi 34.haftadayım haftaya gidicem acaba çatı muayenesini yapar mi
Senaninannesi bende hissetmemiştim oturmamla kalkmam bir olmuştu
Glmsr şimdi değiştirirsen baya zorlanirsin diye düşünüyorum. Aksi durum olmadığı sürece genelde 37 38.haftalarda yapılıyor ama belli de olmaz
- Düzenlendi
Senaninannesi Evet canm artk hayırlısı rahat olmaya çalışicam😊
Glmsr inşallah öyle olur canım 😊
Gizemslr10 çok acıyacak psikolojisiyle girdim sonra acımadığını fark edince rahat bıraktım kendimi hemen olup bitti.
meryemyorulmaz 😂😂 en iyisi olmuş
Senaninannesi inşallah tavsiyenize kulak vereceğim 👍🏻 Teşekkürler
Senaninannesi bn 39 haftaym daha yeni bakılacak
Benim henuz yalilmasi 37haftaya girdik senin agrilarina gore bakcam demisti iki hafta once baklm p.tesei ne dicek 😊
Minigimkizzim Bazılarına hiç yapılmıyor sanırım ama ben çatlardım meraktan yapılmasaydı çünkü doktor bebek iri olduğu için sezeryan olabilirsin diyordu ondan doktor yapmasaydı da ben isterdim yapılmasını
Kaç haftalikken oldunuz?
Konuyla alakalı değil ama sizlere birşey sorucam yaşayan bilen varsa paylaşabilirdi
" benim son adet tarihim 13 kasim ama dokto 24 kasim diye hesap yapti hangi doktora gidersem bana bebeğimin benden 2 hafta önde olduğunu büyük olduğunu söylüyor benim ilk adet tarihine gore hesaplarsam bebeğimin haftası normal cikiyo şimdi 13 kasima gore hesaplarsam; 37+3 haftligim
24 kasima gore hesaplarsam 36+1 haftaligim yani dogum haftamı ayarlayamiyorum yardımcı olurmusunuz
" benim son adet tarihim 13 kasim ama dokto 24 kasim diye hesap yapti hangi doktora gidersem bana bebeğimin benden 2 hafta önde olduğunu büyük olduğunu söylüyor benim ilk adet tarihine gore hesaplarsam bebeğimin haftası normal cikiyo şimdi 13 kasima gore hesaplarsam; 37+3 haftligim
24 kasima gore hesaplarsam 36+1 haftaligim yani dogum haftamı ayarlayamiyorum yardımcı olurmusunuz
Semnisa canım benimde 6 kasım benim bebeğimde gelişim olarak önde gidiyor. Doktor da yanlıştır diye düşündü tüm ultrason resimleri götürdüm baktı doğru dedi ama bebek önde gidiyor. 6 kasıma göre şu an 38+3 um önde gittiği halde hala doğmadı. Çok kafana takma bence Allah ne zaman nasip ederse o zamn geliyorlar. Gelişimin önde olması de kötü değil zaten
Senaninannesi bende bugun çatı muayenesi oldum kesinlikle abartıldıgı gibi değil