Dilarass Kızlarrr 37+5 im simdi sümüksü yoğun bişey geldi peçeteye akıntı gibi değil çok katı ama sarı renk nişan bu mu oluyo cok heyecanlandım🥺😂
Hilal-95 Dilarass sarı renkde oluyomuş canm int okumustum bnmde geldi bugün ama kan gibiydi acile gittim ben açılmam var beklıyoruz sağsalim kavus inşallah sende🙏🏻🙏🏻 Duş al sancın felan olursa takıp et ama devamı geliyormu diye kontrol et dedi bana doktor
Esmakorkmaz Dilarass benim uzun zamandır geliyor o şekilde akıntım. Kanlı ya da pembemsi olur dedi doktorum ama siz yine de takip edin kendinizi devamında farklı belirtileriniz de olursa kontrole gidin.
Dilarass Hilal-95 ayy hilal senin gönderini görmüştüm bugün nişan geldi diye yazmıştın içimden benimkide gelse dedim yarım saat önce geldi ahhsdjdn😂
gmzlpsln Hilal-95 boyle bi drumda geri gonderiyolarsa ozaman dktora gtmeli miyiz gtmesekte olurmu anlamiorm ben .bnmde kac kez geldi ole akinti ve kan hicte sbep goremediler
Ebrusamet07 O şekilde nişan olduğunu soyleyenler var en iyisi Dr sormak benim 28. Haftadan beri geliyor öyle bence değil
Nuraaannnonusss Dilarass bende bekliyorum ya artık gelsin ne nisan ne şu geldi daha bugün 39. Haftayı doldurdum 😅
Hilal-95 Dilarass 🤣🤣🤣 aayy kız hadi hayırlısı inşallah yaa allahım ben duramadm gittim hemen acile acılamma felan baktılar çnkü kan gibiydi senınde öylemi geldi
Hilal-95 Dilarass ay inşallah sağsalım kavusalım yaa insan içini göremeyince deli oluyor dışarda görelim artık bebeleri🙏🏻 Yani ben bugun doğurma umuduyla gittim ama gönderdiler beklıyoruz🤣
Haleediz01 Dilarass geçen hafta bende de nişan geldi gibiydi çünkü önceki hamileligimde olan nişanla aynıydı doktora gittiğimde bana nişanın gelse ağrıdan duramazsin dedi umursamadi
Dilarass Esmakorkmaz benim hep şeffaf sulu akıntı geliyodu ilk defa böyle yoğun katı geldi ondan şüphelendim hayırlısı😅
Hilal-95 gulsennnsvnc bnm 100 felan cıkıyor ama şiddetli hissetmedim hiç şiddetlenmesini beklıyorm bide sancı aralığı önemli dedi doktor 5dk az girmeye baslarsa hemen gel dedi
Dilarass Nuraaannnonusss ay bende bilmiyorum gelse diyordum belkide nişan da değildir ama ilk defa öyle bişey geldi🤣
Haleediz01 Dilarass benim beyaz renkli istemsizce aktı gitti yataktayken ayağa kalktım bakmak için bı kaç damla geldi ardından sonra kesildi önceki doğumda da aynısı olmuştu ordan anladım aslında ben
Dilarass Hilal-95 hayırlısı olsun canım en hayırlı zamanda sağlıkla gelsinler de bekleriz ne yapalım😊😊