Belacivciv dakpinar- Rica ederiim 😊 Onu kullanabilmek için şundan da elinde olması lazım onunda ekleyeyim https://ty.gl/bn9s1hsp3z
elfmoom dakpinar- eğer indirime girerse otribebeyi de alın bence🙏🏻 herşeye üst düzey zam geliyor , krem olarak penaten öneririm.. yetişkin biri bile pişik olsa sürdükten 2-3 dakika sonra neredeyse tüm acıyı geçiriyor 🙏🏻 kıvamı çoook yoğun olduğu için daha sıvı olan kremlere göre miktarını daha az kullanıyorsunuz
dakpinar- elfmoom otribebe şu an ikili set 50 TL 🥰alınabilir . Penaten i duymamıştım bunu da yazayım bir kenara çooook teşekkür ederim 🥰
elfmoom dakpinar- otribebe düşünmezseniz doktorunuza danışarak deniz suyu/tuzlu su da yapabilirsiniz :) ne demek rica ederiimmm🥰
MerveNur- dakpinar- ben geçen sudokrem mi bepantol mu diye sordum sudpkrem içeriği temiz değil dediler ben de uni baby aldım yorumları iyiydi fiyatı da iyiydi denerim iyi gelmezse değişirim çok bi kayıp olmaz ama iyi gelirse boşuna habire bepantole para yetiştirmeye çalışmam en azından 😂 bu burun aspiratörünü de anlamadım burda çok gerekli deniyor geçen arkadaşıma sordum bir yaşında kızı var ilk defa geçen gün burnunu temizledim dedi şok oldum hiç gerek duymamış ama burda düzenli yapın diyorlar 🤔😂
dakpinar- MerveNur- bebişler belki nefes almakta zorlanabilir özellikle kış ayında doğanlar ben de burdaki arkadaşlardan sonra almaya karar verdim aslında 🥰❤️ Teşekkür ederim bu arada 🥰
Gizemin-minnakI @"dakpinar- sudocrem yeni doğana uygun değil canım yapısı kalın olduğu İçin önermiyor doktorlar . Ve içinde cıva var .
2022Busra Arkadaşlar Instagram’da mühendisin oğlu diye bir sayfa var, bebek şampuanı, losyonu, deterjanı, pişik kremi ve daha bir çok ürünün içeriğini araştıyor ve temiz içerikli olup olmadığını yazıyor. Ben de oradan araştırıp alıyorum.