Reyhan561 MERVECECEN sezeryana 4500 dediler medikalparkta…. 7M de Aynur hanım varmış hem daha da uygun doğum orada oraya da bakacağım eğer giden varsa 7M ye Bilgi verirlerse sevinirim
Superannis Ben 7m gidiyorum gayet memnunum sezeryan olucam bize 3500 TL dediler ama epidural hariç o olursa biraz daha farklı oluyormuş bide rekabetçi ücreti alıyorlarmış ayriyeten
BusraUras Reyhan561 ben bütün hamileliğim boyunca Nebahat Nuhoğlu’na gittim ve doğumumı da Nebahat hoca yaptırdı aşırı memnun kaldım hem hocadan hem doğumhane ekibinden.
Reyhan561 BusraUras birkaç gün önce gittim çok tatlı bi doktor ama doğumda indirim yapmamaları etkileyecek kararımı… keşke nasıl muayenede indirim oluyorsa doğumda da olsa
BusraUras Reyhan561 ben doğum yaptığımda doğumda da indirim vardı yararlandık 4000tl idi 3400tl ödedik. Evet bende hep çok severek gittim Nebahat hocaya.
MERVECECEN BusraUras bu ücretin içinde tahlillerim dahil mi.sezeryan da.ben medicalpark.in fiyatlandırması dan hizmetinden hicbirsey anlamadım.cokta güvenim kalmadı.yarin goruscem bakalım ne diyecekler .gerçekten hayal kırıklığı bı hastane
minigim34 BusraUras size yapilan indirimi günlük sigorta demiştiniz diye hatırlıyorum öyle yazmıştınız buraya oyak indirimi miydi
BusraUras Reyhan561 benim zamanımda bir ay muayene ücretlerine olan indirimi kaldırmışlardı sonra tekrar geldi velki yine gelir indirim.
M123M BusraUras bi ara bitti anlaşmamış ama yine geldi doğuma son bir ay kala gelin görüşelim dediler
BusraUras M123M bende böyle bir durum olmuştu 1 ay indirimi kaldırmışlardı diğer ay geri gelmişti indirim. Ama bize doğumdan önce gelin görüşelim falan kimse demedi. Trabzon da ki en büyük saçmalık doğum paketinin olmaması.
BusraUras minigim34 ikisi de vardı benim doğum yaptığım zaman oyakta aynı paraya denk geliyordu günlük sigorta da. Biz günlük sigortayı tercih etmiştik doğumdan sonra bebişin muayeneyesi 1ay ücretsiz olsun diye.