Havvanaz Sevgili anneler ve anne adayları çok fazla kasılmam sebebiyle dün doktor a gittim doktorum dün bile doğum yapacağımı söyledi çatı muayenesi oldum 1 cm açıklığım varmış bursa sürekli çatı muayenesiyle ilgili yazılanları takip ettim ama canım çok yandı.. Gel gelelim bebeğime doğum kanalına girmiş her an doğum olabilirmiş 2700 gram olduğu için doktorum progestan verdi erteleyebilirsek biraz daha erteleyelim kilo alsın dedi cuma günü tekrar kontrolüm var umarım tatilim olmaz bu arada normal doğumum olucak olursa Allah İzin verirse.. Hepinizden dua istiyorum lütfen bebeğimi sağ salim sağlıklı sıhhatli kucağıma almayı nasib etsin Rabbim hem bana hemde hepimize inşallah. Şimdiden dua eden herkesten Allah razı olsun 🤲💕
Nzlefe Havvanaz öncelikle inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini canım progestanı ihmal etme ve gerekmedikçe kalkma yat sürekli. Ben progestanı aylarca kullandım çok şükür 36. Haftadayız bizde
Nzlefe Havvanaz haftası normal pramatüre riski kalkmış ama 1 gün bile anne karnında fazla kalması bebeğinin iyiliği için süper
ZeykemKaya Havvanaz aynı durumdayız bılıyomusun suan hatta ben 35+4 üm 😣 yarın kontrolum var cok endıselıyım ve bebegım 2.500 kg ıns saglıklıca alırız kucagımzka
Tubafatih Havvanaz geçmiş olsun canım bende 36+4 üm sabahdann beri sırtım da aşırı ağrıyor kaşıklarıma sancı vuruyor belim ağrıyor bacak içlerim ağrıyor bilmiyorum bunlar doğum belirtisi mi korkuyorum Allah yardımcımız olsun
OktayMeltemSahin Havvanaz kuzenim geçen arefe doğum yaptı 2740 doğdu normal doğum suan 5 e yaklaştı kilosu az bir kilo değil ki neredeyse 3 kilo olmuş sağlıklı doğsunda sen beslersin onu
1234 Havvanaz hiç endişelenme cnm kızım 36 haftada 2300 dogdu gayet saglıklıydı İki saat kuvozde kaldı cıktı
Havvanaz Nzlefe yaa evet bende sürekli yatıyorum canım ama yavaş yavaş ev işi yaptım bugün biraz o kadar gerçekten çok zor rabbim boşa dememiş cennet anaların ayakları altında diye
AliyeAsel Sağlıkla kucagına alırsın inşallah canım korkma bencede haftası normal bende 36 haftadayım korku başladı 🙈
Havvanaz AliyeAsel olsun korkma kötüyü çağırma kendine rabbimden her zaman hayırlısını dile inşallah sende sağ salim gününde kucağına alırsın 🤲💕
Havvanaz Tubafatih amin amin canım benim inşallah benim de kasılmalarım çok artmıştı doktorumu aradım ihmal etme gel hemen dedi gittim o vesileyle öğrendim sende bi görün istersen ihmal etme Allah korusun
AselNida Havvanaz 35+6 da doğum yaptım bende hiç korkma doğsa bile sıkıntı olmaz artık inş sağ sağlim alırsın yavrunu kucağına sende💕
ZeynepSabancay Havvanaz ben 37+3 te 3000 gr doğurmuştum. Korkma ne zaman nefes alacaksa o zaman olacak allah bilir. Doğumdan da korkma. Allah yardımcınn olsun inşallah sağ salim kavuşursunuz
Havvanaz 1234 biraz fa o korkum var acaba küvezde falan kalırmı diye Allah razı olsun herkes ne güzel şeyler yazmış gerçekten rahatladm💙💙
ZeykemKaya Havvanaz benı evhamlandrmamak ıcın bısey demedı ama tırrsıyrum yarında nst dd saancı cıkarsa artk her an dogurabılecegı