tazeannecik1 Damli Banada böyle olmuştu 1 ay boyunca kıza alıştık 16. Haftada bi gittik erkek insan bi afallıyor kız erkek önemli değil sağlıklı olsunlar 😍ama bence tahmin yapmamalı doktorlar 😙
Fnen Tubashn185 çünkü herkes cinsiyeti inatla öğrenmeye çalışıyor doktorum iyiki 12. Haftamda söylemedi acele etmeye gerek yok , belki değişseydi sonra çok üzülecektim
Damli Fnen ben iki bebeğimde de kendim sormadım ikisinde de 12 de söylediler 😅😅😅 madem net değil söylemeyin ya birincisi değişmedi de bu değişti sağlık olsun 😇
Seross10 Damli 15. Haftamda öğrendik 5 doktor da erkek dedi ama ben buradaki cinsiyet değişimlerini okudukça doktora güvenim gidiyor😁😁😁 acaba olur mu demekten alamıyorum kendimi
SerraveAnnesii 17+2 de kız dedi ondan öncesi hiç tahminde bulunmamıştı 😂 haftaya detaylı ultrasona giricem bakalım kesinleşecek 😜
Fnen Damli gerçekten aynı fikirdeyim net değilse söylemeyin, hani tamam iki cinsiyette evlat ama dayanamayıp alışveriş yapabiliyoruz yada hayak kuruyoruz birden boşluğa düşülür diğer durumda