Damli Şu 12. Haftalarda söylenen cinsiyetleri kesinlikle dikkate almayın zaten çoğu tahmin yapıyor kesin demiyor da olsun önce kız denilen bebeğim kesin olarak erkekmiş netleşti sağlıkla gelsin inşallah 🙏🏽❤️
Ozlmm_1 Damli bana da 11.haftada büyük ihtimalle erkek dedi 12. Haftada büyük ihtimalle kız dedi doktor 😂 şu an 13. Haftamdayım 16-17.haftalarda gitmeyi düşünüyorum. Sana kaçıncı haftada kesin erkek dedi doktorun
blueberyy00 Damli ya sağlıkla gelsin oğluşun bana da 14+3 de kıza benziyor dedi kesin diyemem daha dedi of kontrolüm haftaya bende heycanla bekliyorum 18+3 de gidecez artık bizimkide kesinleşsin istiyorum🤩🤩
Aeasvl Damli 13 te bana da erkek dediler 17 de kız. İki ayrı doktor söyledi bunları ikiside çok emin konuşuyor 😄 kime inanacağımı şaşırdım. Ayrıntılı ultrasonu bekliyorum 😅😅
Karaaslan Banada basta kiz dediler sonra erkek dediler 12. Hftada . Simfi 15. Haftayi bekliyorum acaba nedicekler bide cok emin konusuyorlar cozemiyorum valla.
Damli Karaaslan Allah gönlünüze göre versin inşallah erken haftalarda yanılma baya fazla oluyor 16 yı beklemek en iyisi 😅😅
Damli Ozlmm_1 16 haftalığım şimdi netleşti pipisini de gösterdi 12 de yüzde seksen kız demişlerdi 😅😅😅
aysegulgeldi Damli bende on ikk haftalıkken gittim erkek dedi 16.haftada ise kız dedi bakalım haftaya tam belli olacak ☺️
Momandchildren Damli ben size tahmin yapmadm amma zaten biliyorsunuz son adet ve hamis kaldgnz yasi yazarmisinz Kendi hesabma gore yapayim
Fnen Tubashn185 çünkü herkes cinsiyeti inatla öğrenmeye çalışıyor doktorum iyiki 12. Haftamda söylemedi acele etmeye gerek yok , belki değişseydi sonra çok üzülecektim
Papatya-Kokusu Damli ahaha benim doktorumda 14. E girerken %95 erkek olabilir dedi 17+4te azıcık açtı bacaklarını pek göremedik kocaman açmadı %95 kız olabilir dedi inşaAllah 19. Haftada kontrolde netleştiricez 😂
Minoo01 Damli ah ah benim hep tutuyor 🤷🏻♀️ İlkin dede 12 de erkek dedi erkek doğdu. Şimdi yine erkek dedi 12 inci haftada 28+6 yım hala erkek. Belki kız olur diye düşünmüştüm. ☺️ Neyse sağlıklı olsunlar da.