Papatyamevsimi-89 Doktor nst istedi de acilde çekerler mi?Sabah mi gideyim ?32+3 de hareketleri kısıtlandı…
Pinarlina Papatyamevsimi-89 hiç bilmiyorum orada nst çekerler mi ama hareketi mi azaldı ondan mı gıdıyorsınuz
blueberyy00 Papatyamevsimi-89 özele gidiyorsaniz sizi direk zaten kadın doğum bölümüne gönderirler orda ebeler çeker devlete gitmediğim için var mı yok mu bilmiyorum
ebruzb Papatyamevsimi-89 ayy 2 gündür benimde öyle kasıklarımda pıtpıt 31+4 arada böyle sakin oluyor diye gitmedim ama ben korktum şimdi bunu okuyunca sizinde mi öyle
Alp52 @Papatyamevsimi-89 devlet hastanesinin acil kadın doğum bölümünde nst oluyo canım özel hastaneyi bilmiyorum bebeğin hareketlerinin azaldığını söylersen önce ultrasonda bakıyorlar Bi sıkıntı var mı diye sonra nst ye bağlarlar
blueberyy00 Papatyamevsimi-89 hım bebebisin iyi olsunda inşallah bisy olmaz ufak ufak hissediyormussun ama ihmal etme gece yada yarın git mutlaka
Papatyamevsimi-89 blueberyy00 evet gece duruma bakacağım esim askeriyede malesef nöbet gününe denk geldi..Göndermiyorlar, sabaha kadar beklicem..Sabah etmezse gidecen
Papatyamevsimi-89 ebruzb evet ama benim 30 den beri güçlü tekmeler vuruyordu ..Esim de hissediyordu..Benim bir de arada ayağımın altına ısı geliyor
Papatyamevsimi-89 ebruzb doktor panelleri ya neden bu vakte kadar beklediniz hemen gelin diyor ama sıcak çay içtim simdi güçlü bitane vurdu şükür rahatladim inşallah devamı gelr
ebruzb Papatyamevsimi-89 benim de bebişin ayakları yukardayken çok sert ve net hissediyorum dışardan da belli oluyor ama iki gündür ayakları kasıklarımda gibi o yüzden hafif hafif hissediyorum Ayaklarım değil de genel olarak bir sıcaklığım var herkes üşüyor ben yanıyorum😂
ebruzb Papatyamevsimi-89 inşallah canım gün içinde hiç güçlü vurmamış mıydı ? Benim arada güçlü vuruyor ama alt karın ve kasık bölgeme geliyor yani üstte olmadığı için önceki günler gibi sert gelmiyor bana anlamadım neden böyle yapıyor bebişim
ebruzb Papatyamevsimi-89 anladım inşallah bir sıkıntı çıkmaz bebişlerimizde 🙏🏻 Benim arada güçlü vuruyor ama normal de aktif bir bebekti o yüzden telaşlandırıyor beni🤷🏻♀️