Anneyimmm Kizlar bazen gulerken yada hapsirirken cok fena agri giriyo kasiklarima tam bebisi hissettigim yerlere korkuyom ya bisey olmuyodur dimi 19+4 gunluk hamileyim
iremby Anneyimmm valla oksurmeye hapsirmaya yapilcak bir seyimizde yokki. Bende hapsirinca kotu hissediyorum ama elimizden gelse yapmayiz tabi.
deletedmom6295 Anneyimmm öksürürken ve hapşırırken ağrı giriyor evet uzanıyorum derin nefes alıyorum ancak geçiyor
Busucan Anneyimmm Ah ah ne çekmiştim ondan oturduğum yerde kitlenip kalırdım hiç bişeyde olmadı😊 Bol su içerseniz biraz rahatlatıyo
deletedmom351 Anneyimmm Hayır arada öyle ağır giriyor saniyede geçiyor endişe etme bir şey olmaz inşallah
Sazi Anneyimmm Cansuve gözünüz Aydın ne güzel anlatmışsınız şuan da tam da duymak istediğim cümleleri kurmuşsunuz 💐 bende 38+4 bebeğimin kilosu 3,65 doktorum 4 kg olursa zor olur sezeryan olabileceğini söyledi bende kara kara düşünüyorum bi an önce gelsinde 4 kg geçmeden 🤲 inşallah sizin gibi bı doğum nasip olur bana da.🤰🤲
Benay esrmhmt ben güldüğüm de sanki içerdeki halay çekiuor gibi karnım bi tuhaf oluyor ona daha çok gülüyorum 😂😂😂
esrmhmt Anneyimmm aynen benimde bir ara ağlıcaktım o derece acıdı ama sanmıyorum böyle şeyler normal olmasa bile elimizden gelen bir şey yok ki🤷♀️
Busrak O şekildeki ağrının sebebi büyüyen rahmin içindeki kasların gerilip gevşemesinden kaynaklanıyor. Yani herhangi bir sıkıntı içermiyor
mervec Anneyimmm bende de oldu ağrı bir süre geçmedi diye apar topar gittik hastaneye doktor bana hapsiriktan oksurukten bebege bişey olursa literatüre girer heralde demişti Agrin gecmezse kanama vs olursa gel demişti 🙄🙄