Busranurr EceTengiz valla bilmiyorum ben yedim yedim 100 kiloya vardım tartıda 100 u gördükten sonra oha cus ulan ben bu kiloyu nasıl vercem dedim 😂 ondan sonra azalttım her yedigimden az az yemeye basladim ama yine kilo alıyorum. Dogumdan sonra gider diyolar herkes korse takmayi ihmal etme diyolar ama ben cok abarttim gidermi bilmiyorum 🤣 76 kiloydum hamile kaldığımda
Ozlemsvr EceTengiz ben ya daha 7. Haftadayım. Yedikten 5 dk sonra acıkıyorum artık eşimde gülmeye başladı. Ilk tecrübemiz olacak nasipse. Bu normal demi hanımlar 😊
EceTengiz Ozlemsvr hahah benımde oyleydi içim kazınıyo bazen başım donuyor aç bırakırsam kendımı yataktan kalkamıyorum falan özellikle erken yatıp gec kalkıyosam
Selim_Alparslan Ozlemsvr canım bende 6+4 üm bende sürekli yiyorum ilk gebeliğim birde psikolojik bende sanırım bebek var diye sürekli yiyesin geliyor yemeyince ona bir şey olcak gibi hissediyorum 😶
Ardanyal BaharCihangir 1. Gebeliğimde 13 kg aldım 2. Gebeliğimde 9 kg aldım şimdi 3. Gebeliğim 5 kg aldım. Ben pek yiyip içemiyorum onla alakalı sanırım. Birde vucudum belli bir kiloda duruyor asla ilerlemiyor. Annem böyleydi ona çekmişim bende sanırım😉
MehtapKB EceTengiz ben 34 hafta bitti,6,5 kilo aldım 🤟🏻 Sorun şu ki hamile kaldığımda 85 kiloydum,vücut ihtiyaç duymadı demek ki,öyle çok iştahım açılmadı
pnrylcn EceTengiz toplamda 9 kilo aldim ama hamileligmin ilk 5 ayinda 3 kilo verdim. Eger hamile kaldigim kilodan suanki kilomu hesapliycak olursam 6 kilo almis oluyorum. Kimisi hamile kaldigi kilodan hesapliyor kimisi verdigi kilodan itibaran 🤔. Bu arada 37 haftaligim 🙈