Hgemr EceTengiz ben yiyemiyorum malesef ilk haftalarda bulantı,koku hassasiyeti derken 5 kilo verdim; şimdi de ciddi hazımsızlık,mide yanması yaşıyorum. 20.haftadayım 1 kilo aldım.
EceTengiz mervealif yemek yemeği cok seven bir tip olarak hamileligi dibine kadar yasıyorum sonunu düşünmeden😂
BaharCihangir Ardanyal saka yapıyorsunnnn 🤷♀️🤷♀️🤷♀️Masallah sana sadece bebek suyu plesantası falan o kadardır sen bi gram almamışssın helal oldun vala 👍 masallah masallah
Ardanyal BaharCihangir 1. Gebeliğimde 13 kg aldım 2. Gebeliğimde 9 kg aldım şimdi 3. Gebeliğim 5 kg aldım. Ben pek yiyip içemiyorum onla alakalı sanırım. Birde vucudum belli bir kiloda duruyor asla ilerlemiyor. Annem böyleydi ona çekmişim bende sanırım😉
EceTengiz BaharCihangir 32/3 çooook kilo ama kaç kiloyla basladım onu bilmiyorum suan 76 oldum, hayatımda 50 li rakamları gecmeyen biri olarak bende şoktayım😂
Aleynaarslan EceTengiz 37+4 günlüğüz 13 kilo aldım 🙈 hep şiştim davul gibiyim resmen moralim bozuluyor 😂
EceTengiz BaharCihangir ayda 5 aldım ye iç yat modundaydım anaokul öğretmeniyim işten 5.30 ta geliyodum yiyip direk ertesi güne bagladıgımda sükür ediyodum cünkü gecede kalkıp bi öğün daha yedigim cok oldu😂