Elifgoktug1 emfa1803 mümkün mertebe uzanın rica edin uzanmak için yer verilsin insallah sorunsuz geçer 🙏
Gul27- emfa1803 aynen cok sukur korkmayın ama yuksek cıksa bıle doktor dıyet verıyor yedıklere dıkkat etceksın sadece canım inşallah bır an knce senınde degerlerın ıyı olur 🤲
emfa1803 Gul27- Allah razı olsun dualarınıza beni de katın Rabbim kimseyi canıyla yavrusuyla imtihan etmesin bayılırım kötü olurum dıye korkuyorum
Gul27- emfa1803 amin canım her duamda tum gebelere edıyorum içini ferah tut bol bol ayetel kursı oku dua oku allahım kolay gecırsın hepımızkınıde inşallah daglıkla yavrularımızı kucagımıxq almayı nasıp etsın ınşallah 🤲🥰
emfa1803 Elifgoktug1 tesekkur ederim merak ettıklerımı yanıtladın için 100 mglık yüklemenizin sonucu nasıl cıkmıstı acaba
Elifgoktug1 emfa1803 normal cikti oranlar ilkinde kustugum için değerler oynamış maalesef .100 lükte normal çıktı değerlerim çok şükür inşallah sizinde normal çıkar 🙏
emfa1803 Gul27- aminn aminnn benimde dualarımda hepımızı katarak edıyorum Rabbim sağlıklı huzurlu gebelık gecırıp sağlıklı huzurlu doğumlar nasıp etsin Rabbim kimseyi kaldıramacagı yükler yuklemesın
Mayacm Kızlar şekeri yuksek cıkanlar ozellıkle herhangı belırtınız varmı sızın şekerle ılgılı agızda kuruluk acıkınca el ayak tıtremesı gıbı