SekerAnne momysss şimdi geldim eve canım , doktor bu ara erken doğum çok oluyor o yüzden rahim ağzına bakmak istedim dedi her şey yolunda ama sanırım benimle ilgili biraz yordum kendimi biraz da çok zayıftım kilo alıyorum kas ağrısı sanırım magnezyum yazdı ☺️
1oguzannesi momysss 20+4 e geldik . Kasık ağrısı bel ağrısıyla geçti hep magnezyum başladım o biraz rahatlattı 😑 16 Kasım detaylı ultrasonu bekliyoruz heyecanla 🥰
momysss 1oguzannesi canım doktora şikayetlerini söylüyorsun oda magnezyum mu veriyor tam olarak ne dedin doktora sanırım benimde ihtiyacım var
1oguzannesi momysss aynen cnm kasılman olduğunda veya kasık bel ağrısı bacak ağrısı tarzında ağrılar olunca magnezyum veriyor bana iyi geldi inşallah böyle devam eder bakalım . Doktora ağrılarım var dedim oda verdi
TubaDMR4 momysss benimkide riskli gebelik iğnelerle hapla yinede buna şükür ama tadını çıkarabilenlerden değilim😂
dmladoga SekerAnne benimde 10 kasımda detaylım var magnezyumu da sorucam çözümü böyle basit seyler oldun keşke insan korkuyor ne oldugunu bilmediği için bir de ilk gebelik tamamen tecrübesizlik🤗🤗
SekerAnne dmladoga valla ilk de ikinci de olsa insan hiçbir şey bilmiyor gibi oluyor tüm ihtimalleri sıralıyor benim 2. Ama daha evhamlıyım 😅
momysss Deletedmom5545 benimde 250 gram çıktı uygulamalar yanlış sanırım canım bi sorun olsa doktor söylerdi benimde gramı nettekinden yüksek
lunam Deletedmom5545 doktorunuz sıkıntı görmediyse hiç takmayın kafanıza. Tam olarak hangi haftada kaç gram ben de bilmiyorum ama 1-2 hafta ileri bile olsa sıkıntı görmüyor doktorlar, merak etmeyin bence.