momysss çok teşekkür ederim güzel düşünceniz icin🥰 erkekler içinde cok şirin urunler var hepsi çok guzel🥰 yaptirmadim canim kendim yaptim tuhafiyeden temin ettim harfleri orada da yanlarındaki uçlar vs ile dekor ettim kendim nasıl yaparım diye sonra hepsini toplu aldım 10 tlye filan magl ettim emzik ucunu , isimli hastahane cikisi da hayalimdi onuda instagramda minikonsept diye bir sitede denk geldim insta kullanmıyorum googlede ararken buldum 10 mu çıkış 200 tl idi yastık 70 tl fırfırsız 80 tl fırfırlı ifi bende tulumda önlü arkalı isim yazdırdım 210 tl oldu bazı siteler de 250 tl 10 li çıkış yastık 140 diyordu , 1 hafta icinde de temin edildi urunum , ismimiz kiz erkek te olsa ayniydi Armin sadece cinsiyeti bekledim renk icin , hastajane kapisi icin canim hastahan3 de kapi susu yapmadıysan temin ediyorlar gittiğin hast özel orada bu imkan vardı ama ben kendim değerlendirdim ev kapisi içinde de yaprak makrome süslerinden yine harfler ile esimin benim kızımın adi ile kapı susu yaptım kapıyı tüller ile süslemeyi düşünmüyorum evde onun yerine sadelik tercih ettim , 3 boy yaprak makrome yaptim uçlarına isimlerimizi yazdm harfler ile öyle dekor ettim sonrasında giyinme odasında dolabına kizimin dolabına kapı susunu aşarım , kizima da hediyelik yaprak.makrome anahtarlık yapiyorum , terlikleri de kendim yaptım canım.Cinsiyet belli olunca önce çiçekleri aldım incileri kapı için bambuyu sonra da isimlegini yaptırdım sonra kafamda konsepti belirledim evde silikon tabwncam vardı daha önce de böyle şeyler yapmıştım sonra isimli kapu süsü emzik ucu taç bant terlik yapıp ona göre pijamami bulmuştum sonra da kızıma diktirdim elbise de alicam canım hayalim normal dogum hamilel igim col guzel gecti ama doğumda ne olur bilinmez birde gezinirken olsun dikişler için olsun elbise daha rahat diyorlar bende hem 2 pijama takımımı hemde elbiseyi alicam yanına kanama vs olursa yedek bulunsun diye , elbise ile rahat olunmazsa ise gelen giden olduğunda pijamaya geçerim diye düşünüyorum 🙏 ben lohusa takimi çok sevmedigim için bu tür gömlek tarzlari normalde de kullanıyorum böyle tercih ettim tabiki karar sizin 🙏