Secilk Kivito eşim bi kere çığ köfte yedikten sonra midesi kötü oldu enfeksiyon kaptı o yüzden çığ köfteye on yargısı var kimbilir kac gunluk bekliyo bakteri uretiyo diyo
Secilk Benay benim eşimde tam tersine ye ye bi kereden bisey olmaz dio yedim sucuk falan ama çığ köfteye karşı 😁
Benay Secilk ayy yok doktor yanında yeme defi ya acayip sakınıyor o yokken yapayım desem gelince kokuyu alacak kızacak bahçede pişirip yemeyi düşünüyorum 😂😂
Sedahoca Etsiz çiğköfte yedim ben .Kokoreç de yedim .durmadan kırmızı et tüketiyorum bulantım olmasa keşke 😩
Bskrt sinemrukiye hazırlar öyle ama tanıdık kasaplar vs var kendisi yapan Çok canı çeken güvendiği yerden yiyebilir bence
Aysun2834 Gamzebatuhan 30haftalık olduk hala limon ve limonata bu ara gofret aşermeye başladım ama doktorum yasakladı sadece tadımlığa izin verdi kilo almama karşı 🙈🙈🙈
Svl Hacer21 canım ben seninle konuştuktan sonra metro marketin müşteri hizmetlerini arayıp sordum mandalina henüz hiç gelmedi gördüğünüz yeşil limon var onu görmüş olabilirsiniz dedi🙈
Hacer21 Svl ama ben bugünde gittim cnm vardı hatta eşim bize aldı ama coook ekşi onun yerine limon yerin derim çünkü gerçekten çok cok ekşi cnm
Maviii Gamzebatuhan 6. ayımızdayız, ya inanın baştan beri tatlı süremedim, sürmedim ağzıma. ama 2-3 gündür, şu a101de sufleler var ya onlardan canım çekiyor sormayın 😊😊