istanbulluanne Gamzebatuhan 5 ay bitti bizimde deli gibi ayran içiyorum sürekli. Bide evde kendim yapcm ama hazir değil günde 1 lt kesin içiyorum yani ferahlatıyor sanki birazda eksi olcak bak yine canm cekti gece gece 🙃
istanbulluanne Benay Sucuğu yemenin bir zarari yok ki. Ben her sabah kahvaltida yiyorum. Çiğ değil sonuçta pişiyor.
momy_ Bisküvili kakaolu puding (anne pastası -15+3 olmama rağmen bulantım devam ediyor 😔ağzımın tadı yok
Svl Yeşil mandalina hem kokusunu hem kendisini aşeriyorum ama bulamadık😒onun yerine portakal yiyorum ama yerini tutmuyo
Hacer21 Svl cnm ben erik bulmak için metro markete gittim ve dediğin yeşil yeşil mandalina vardı ama erik bulamadım ben varsa kaldığın yerde bi git bak derim cnm
Secilk Özellikle ilk zamanlar çığ köfte aklimdan cikmiyodu eşim yeme diodu ama bir iki kere yedim napim yemezsem catlardim🤪 sonra kavuna sardım şimdi 37+1 deyim neyse sakinim 🤪
Secilk Benay benim eşimde tam tersine ye ye bi kereden bisey olmaz dio yedim sucuk falan ama çığ köfteye karşı 😁