[silindi] bebegimizibekliyoruz1 benim de aynı anda farklı yerlere vuruyor Bi tarafta el Bi tarafta ayak mı var acaba diyorum 😂 yada ittiriyo kendi olabilir 🥰
[silindi] Syda01 çok aldım ya 😔 en son 27+5 te gitmiştim 10 kiloydu şimdi şeker çıktı artmış mıdır bilmiyorum 🤷🏻 sen kaç kilo aldın
Nur_karaa Bazen öyle bir vuruyor mu dönüyor mu bilemiyorum ama boş olduğum hiç ummadığım korkuyorum😁😁
[silindi] Nur_karaa oo gece kaç kez vuruşuna uyandığım oldu 😂 aynen bide istemsiz ayh diyorum birden vurunca 😂😂 milletin yanında da demem inşallah 😂😂
[silindi] Syda01 ekmeği çok yiyordum eskiden, şekerim düşmeyince insüline başladık şimdi hiç yemiyorum. İnşallah da daha fazla kilo almam
Meleekk [silindi] benimki kız. Ay bazen korkuom valla niye yavaş hareket ediyo diye 🤷🏻♀️ akşam dalga dalga hareket ediyo. Doktora gitsem de kontrole görünce rahatlasam 🥰
[silindi] Meleekk kızlar öyle oluyormuş işte benimki erkek olduğu için kuvvetli vuruyo korkma ☺️ dimi ya valla bende öyleyim birazcık endişelensem doktora gidesim geliyo görünce rahatlıyorum 🥰
Meleekk [silindi] doğurana kadar korku olcak içimde sanırım 🤭doğunca da ateşi mi çıktı. Gazı mı var. Altı mı pislendi. Nefes alıo mu. İyi mi. 🤯Bitmiycek endişeler sanırım 🤭 sağ salim kavuşsak biraz rahatlarız ama 🥰🙏
Visal Anneler 30 . Haftadayiz sanki bebisimin hareketleri onceden daha coktu bu hafta daha az sanki yaşayan varmi 30dann sonra hareketlerde azalma
[silindi] Visal 29+6 dayım bende 30 sayılırım ama aşırı hareketli, bende aşırı hareketli olmasından endişeleniyorum Bi sıkıntısı mı varda uyumuyor da sürekli hareket ediyor diyorum