[silindi] Bu zamana kadar sağ ve sol tarafta hissediyordum ama bugün yukarıda aşağıda hissediyorum galiba döndü miniğim, Bi heyecan yaptım 😂
Meleekk [silindi] her yerde valla Bi sağ Bi sol Bi inio Bi çıkıo 😂napıo kim bilir. Ama sert hareket etmio. Yavaş yavaş hareketler . Sizde de öyle mi 🤔 29+4 🐣
yigitegenin_annesi [silindi] göğsümün altında, bazen tekmeleritle göğsü uçuyor 😂😂 bazen de çok aşağilarda pozisyon değiştiryor sağ sol isteidği gibi takılıyor
nevarneyokk [silindi] 28-29 da oldu öncesinde göbek deliğimdeydi genelde şimdide ara ara orada hissediyorum ama daha çok yukarıda ve aşağıda 😊
[silindi] Meleekk bizde 29+6 yız ama sert hareketi de oluyo yumuşak hareketi de oluyo ama çok hareketli, cinsiyetle alakalı olabilir kızlar narin olurmuş erkekler sert 😂
[silindi] yigitegenin_annesi ya benimki ilk defa yukarıda hareket ediyo o yüzden heyecan yaptım ☺️ hele gece tuvalete kalktım Bi baktım göğsümün altı şişmiş kafa mı ayak mı bilemedim normalde orası boşluk oluyordu 😂
Meleekk [silindi] benimki kız. Ay bazen korkuom valla niye yavaş hareket ediyo diye 🤷🏻♀️ akşam dalga dalga hareket ediyo. Doktora gitsem de kontrole görünce rahatlasam 🥰
Syda01 [silindi] 30+6 haftaligiz masallah heryerde hissediyorum bi sag bi sol bi yukarı aşağı durmuyor hic
[silindi] Syda01 ben eskiden hiç yukarıda hissetmiyordum orası boşluk oluyordu genelde ☺️ ilk kez bugün yukarı çıktı 😂
bebegimizibekliyoruz1 [silindi] sağda solda yukarıda aşağıda her yerde 😂 hele aynı anda iki yere bile vuruyor nasıl yapıyor bilmiyorum 😂 baş geliş benim bebe
[silindi] bebegimizibekliyoruz1 benim de aynı anda farklı yerlere vuruyor Bi tarafta el Bi tarafta ayak mı var acaba diyorum 😂 yada ittiriyo kendi olabilir 🥰