Shewolf Burada attığımda çoğu kişi kız demişti 😂 Amaaaaa 15 haftalık erkek annesi olduğumu öğrendim 🙏🥰🥺 Rabbim ilk başta herkese sağlıklı hayırlı evlat versin hep tek dileğim bu 🥰🙏🤰
Eda0007 Shewolf hayırlı olsun canım doktor kesin mi dedi yoksa tahmin falan mı etti ay sonradan değişiyormuş ya :/
melikeguneyozalp Rabbim sağlıklı sıhhatli bir şekilde kavuşmayı nasip etsin, bende buraya attım herkes erkek dedi bakalım 15 Kasım’da öğreneceğiz bizde önemli olan sağlıklı olmaları.❤️
Shewolf melikeguneyozalp elbette ki bende kendimi hep kıza hazırlamıştım 😂 gurbet olunca bana yoldaş olur diye Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar versin 🙏🤰 rabbim gönlünüzden geçen muradı hayırlısıyla nasip etsin bize de verilen nimetin değerini bilmeyi 🙏🥰 buraya da yazın lütfen ne olduğunu 🥰😍
Shewolf Suzanne ayy evet bende şok oldum yemin ederim 😂 her şeyiyle aklımda ayarlama yapmıştım çoğu kız dedi diye de iyi ki bir şey almadım 😂😂🤰♥️
melikeguneyozalp Shewolf Yaklaşık 20 gün önce cevap vermiştim bu gönderinize. Bana da buraya attığımda herkes erkek demişti. Bugün kesin bir şekilde kızımız olacağını öğrendik.😍
Shewolf melikeguneyozalp ayy maşallah allahım sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin 🥰❤️🙏 çok mutlu oldum ger meyvenin tadı çok başka inşaallah rabbim bi sonrakine bana kız size de erkek nasip eder 🙈🥰🙏