Ruyalaralemi Ufuk benim geçen pazar günü saat akşam 5 ten 8 kadar çok yüksek ti kan idrar testi yapıldı temiz çıktı ama tansiyon düşmedi hap verdi tansiyon için kullanıyorm şuan doğumu az kaldı sezaryen olucak ayın 20 dediler ama erken gelecek sanki 36 haftalığım
Melali Ufuk bende 1 haftadır hastanede yatıyorum tansiyondan dolayı yarın 38 oluyorum sabah doğuma alicaklar suni sancı ile 3 cm açıklığim var
Kahverengi Ufuk tansiyonunuz kaç acaba şuan 35+3 teyim ve tansiyonum çıkmış tansiyon aleti ile ölçtüm kendim evde düşmesini bekliyorum düşmezse hasteneye gidicem
Ruyalaralemi Ufuk bu kasılmalar normalmi acaba sürekli sertlesiyo karnım bide wc ye gidiyorum dakika basi
Gizemin-minnakI @“Ufuk” canım 37 ye girmek üzereymişsin zaten . 38 de sezeryan yapıyorlar . Görümcem tansiyondan dolayı 37 de doğum yaptı . Bebeğimiz çok Sağlıklı doğdu. Haftan çok erken değil . Moralini bozma . Bebeğine sağlıkla kavuş inşallah🤲🏻
Mujde0808 Ufuk gelisimi mi iyi degil acaba oyle dedi bende 36+2yim ama bana erken dogum riskin yok gelisimini tamamlamis olgunlasmis bi meyve gibi dogarsa da dogar dedi
Mujde0808 Ufuk kuveze mi girer dedi erken dogim derken yoksa vaktinden once gelcek anlaminda mi dedi stres yapma cunku erken dogum riskini gecmissin yani 35 hafta riskli genelde