Deniiiza Gamzenl fiyat olarak düşünürsen hic beklemeden al. Ben mayista öğrendim hamileliğimi bakmaya baslamistim. Favorilemistim. 1200tl olan araba suan 1800 oldu. Bu ay alcaz artik biz de bekledikçe üstüne koyuyo
Belacivciv Gamzenl Haftanız erkenmiş daha isterseniz bekleyin ama fiyatlar da giderek artıyor, ikiz bebek için hele daha pahalıya gelir. Arabayla çıkarız vs diye düşünseniz de araba yolculuğu için puset veya oto koltuğu zaten şart 🤷🏼♀️
Gamzenl Belacivciv oto koltuğu zaten mecburi alıncak ki iki çocukla ben ilk doğduklrı zaman tek başıma bi yere gidebileceğimi de düşünemiyorum o yüzden zaten kafama çok takıldı
Syda01 Gamzenl ocağın ilk haftasına geldigi icin doğumum almadim henuz yaza dogru aliriz diye düşünüyorum
Gamzenl Syda01 benim de şubattan sonra her an doğabilir diye düşünüyorum ama inşallah zamanlarında nisan sonu mayıs başı doğarlar
mrs_elisah Senaaay kanz go süper Bi araba ya o kadar kabin boy arabalara baktım bundan iyisi yoktu. Tek elle aç kapa yapabiliyorum. 5 kata Bi elimde araba Bi elimde bebek çıkabiliyorum.
Nnefri999 Ebrubuse Yoyko Spin 360 https://www.hizliresim.com/d7untc9 Ben 2700 aldım şimdi indirimli Şimdi indirimli hali 3500 olmuş 🤦🏻♀️
iremcannn1907 Gamzenl travel sistem istediğim için sırf puset uğruna gebeliğimin 8. Ayımda aldım ben. Puset istemiyorsan eğer yaza doğru alabilirsin bence ama fiyatlar çok artıyor günden güne
Gamzenl Nnefri999 evet malesef sürekli yükseliyor. Ben bınlara hiç bakamıyorum bile bebekler ikiz bunları zaten kullanamayacağım