Gamzenl Bebek arabası ne zaman alınmalı, en kullanışlı dönem ne zaman ? Doğumdan önce mi almak mantıklı doğumdan sonra mı ? Yardımcı olup fikir verebilecek olan var mo ?
Senaaay Gamzenl kuzum kısın dogurcaksan asla kısın alma evde yatıyo. Ha gezerım yuruurm dersen orası ayrı. Inan kendı otomobılınız varsa hıc gerek yok. Havalar duzelınce yza dogru al.
[silindi] Gamzenl bence yaz kış fark etmez, gün geçtikçe fiyatlar artıyo ne kadar erken alırsan o kadar kar. Hem pusetiyle birlikte alırsın muhtemelen hastaneden çıkarken lazım olur ben doğumdan önce aldım bekliyorum ☺️
Nnefri999 Gamzenl benim doğum aralık ilk hafta,ama ona rağmen 7ci ayımda almıştık. Baya araştırmıştık bide beğendiğimiz ürün indirime girince hemen aldık.Dursun ne olacak.5 ay geç almış erken almış ne fark eder🤷🏻♀️ Sonra bide bebekle kim araba telaşına düşecek
Guney16_Enes21 Gamzenl 27 kasımda doğumum var kısmetse. Yaklaşık 2 ay önce taksitle aldık ki borcunu bitirelim biryandan diye. İyiki almışız fiyatlar sürekli artıyor. Maddi durumunuz iyiyse istediğiniz zaman alın ama normalse geciktirmeyin yaza kadar kim bilir ne kadar artar
Gamzenl Senaaay [silindi] İkiz gebeyim normalde nisan sonu mayıs başına geliyo doğumum ama ikizlerde 7. Aydan sonra tam belli olmadığı için ne zaman gelecekler bilmiyorum. Çok da kararsız kaldım zaten ikiz olduğu için küçükken tek başıma dışarı çıkabileceğimi sanmıyorum eşimle de gideceğimiz yerlere arabayla gidiyoruz hep çok kararsız kaldım alıp almamak da
Feyzabeyoglu Senaaay bende siz gibi düşünüyordum da ama iyiki almışım arabayı 3 bine aldığım araba şimdi 5 bin tl olmuş. Erkenden almak daha mantıklı her dk fiyat artıyor her şeyin maalesef
Gamzenl [silindi] evet pusetli düşünüyorum model de beğendim zaten daha 14. Haftamdayım acaba erken mi diye takıldı aklıma
Senaaay Feyzabeyoglu o konuda coool haklısın 🤭 ama ben kısın almasaydım bebegım altı yedı aylık olduktan sonra asla travel almazdım baston alırdm mıs gbı hafıf kullanıslı yenı dogana mecbur pusetşı kocaman bısey aldım.
[silindi] Gamzenl pusetli düşünüyorsan doğumdan önce al derim, çocuklar hastaneden çıkarken kullanacaksın puseti illaki. Beklemek demek sürekli fazla para ekmesi demek
Nisann26 Gamzenl Ben 3 aylık hamileydim. Chicco mağazasının önünden geçerken öylesine bakalım dedik eşimle ve bi baktık arabayı almışız. O zaman çok uyguna aldık erken almanın faydaları diyeyim sana.. Şuan mümkün değil o kadar parayı veremezdik. üzerine neredeyse 3 4 bin koyuldu. Biz indirim var diye almıştık iyi ki de erken almışız. Evinizde yer varsa önceden alın derim 🙏
Gamzenl Nisann26 baktığım beğendiğim ürün 1 ayda 1000 tl zamlandı zaten ben alsam almasam diye düşünürken 😂
Nisann26 Gamzenl o şimdi yeni yıla girelim daha da artacak o yüzden istediğiniz şeyi şuan alın derim 😊
mrs_elisah Gamzenl kışın doğum yapıyorsan travel filan hiç onlara bulaşma. Ben ocka ayında doğum yaptım kışın kullanmayacağım için haziran ayında kabin boy aldım. Çok memnunum iyiki öyle yapmışım. İçine puset minderini koyuyorum kullanıyorum. Tek elle açıp kapatabiliyorum 5.kata çıkarıyorum indiriyorum sürekli. Kanz c go aldım e bebekten. Kışın zaten kullanılmıyor araba. Yazın kullanmak için indirimde bulduğunda (kabin veya baston al) kabini tavsiye ederim.
Senaaay mrs_elisah ayy bu yorumu ben mi yaptım acaba dedım😂 bende kanz go aldım kullanıslı ama bekleseydım yazı kesınlıkle dedıgınız model alırdım mıs gbı hafıf
esranur-ekk Gamzenl ben 36 haftamda aldım 2000 tlye aradan bir hafta geçti 2400 tl olmuş bu dolardan dolayı fiyatlar çok çabuk artıyor geç kalmayın derim
mrs_elisah Senaaay kanz go süper Bi araba ya o kadar kabin boy arabalara baktım bundan iyisi yoktu. Tek elle aç kapa yapabiliyorum. 5 kata Bi elimde araba Bi elimde bebek çıkabiliyorum.