UmutsuzPolyanna Cansubaris 1. Dozu tam hamile kalmadan ki ay içinde oldum, 2. Dozu 16 haftalıkken oldum ikisinde de sadece 1 gün aşı olduğum bölgeye dokununca acıdı Allah’a şükür başka şikayetim olmadı
Meryem2746 Cansubaris ilk tozda Bi etki görmedim ama 2.doz beni biraz sarstı kişiden kişiye değişir tabi kemiklerim çok kötü 8.günüm hala aynıyım
SerraveAnnesii Dozu hamile kaldığımı bilmeden oldum(sinovac) 2. Dozumu 14. Haftada oldum 3. Dozumu(biontech) bu ayın 20sinde olucam çok hafif kol ağrısı dışında şükür başka bir yan etkisi olmadı ☺️
nevarneyokk SerraveAnnesii Benimde ilk iki dozum sivonac 3. Dozu biontech istiyorum doktorunuza sordunuz mu siz ? 3. Dozu ne olayım diye
SerraveAnnesii nevarneyokk Evet sordum biontech olmamı söyledi. Hatta sadece iki doz biontech olsan daha iyi olurdu ama sonuncuyu biontech ol dedi
kubra_15_07 Benim de ilk doz Hamile olduğumu bilmeden vuruldum 😅 birşey olmadı çok şükür. Ama 2. Doz 3 veya 4 gün yatırdı. Tavana bakıttırdı yani. 😂 Bünyeden bünyeye değişir. Ben hemen çıt kırıldımım zaten.
nevarneyokk SerraveAnnesii Karma aşıdan korkum vardıda 😅 Üçüde sivonac mı olsam diyordum o yüzden teşekkür ederim 😊
Kbracoskun Cansubaris ilk doz normaldi ikinci dozda hafif vücut haksızlığı çektim onun dışında bisey olmadii
Hhilall37 Cansubaris herkesin 2. Doz biontech aşısından sonra yan etki olur benim 1.den sonra oldu 🤦🏻♀️ 2.de sadece kol ağrısı ve hafif halsizlik oldu
Belacivciv Cansubaris İlk dozda aşının ertesi günü aşı olduğum yer ağrıdı kolumu kaldırırken falan o kadar başka bir şey olmadı. 2. dozu henüz olmadım bakalım o da yan etkisiz geçer inşallah😅
Fasulyeninannesi1 Forum’da aşı karşıtlığına karşı sıfır tolerans uygulanmaktadır. Gerekliliğini tartışmak buna dahildir. Bu kapsamdaki yorumlar silinmiştir 🌸 Linkte detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz. https://forum.mutlubebekleriz.com/d/425000-asi-karsitligina-karsi-sifir-tolerans