Yenianneadayi2208 deno1 dediğim gibi hem açıklığım var hem bebeğin kafası kanala girmiş durumda..37yi görürüz ama yine de belli olmaz erken gelirse de korkma dedi.Demek ki 1 aya yakın süre gelmeme ihtimali de var.Ayrıca bana perine masajı önerdi şimdiden.Ancak bir kaç haftaya faydasını görürmüşüz 🙂 benim doktorum çok relax bir adam ve hastasını da aşırı motive ediyor.Dün ne kaygıyla gittim kliniğe ama gülerek çıktık eşimle 🥳 rahat olun stres en zararlı şey. Ayrıca 32. Haftada 3 cm açıklıkla kendisne gelen hastadan bahsetti kadın 40 haftalık olmuş hala doğuramamış.Bugün doğurtucam diyordu 😁 Gelmeyince gelmiyor sıpalar..
deno1 Yenianneadayi2208 ay ne güzel ya benim doktorum cok negatif herseyin en kötüsünü anlatıp duruyor surrkli hastanede yat diyor bende kabul etmedim özel hastane sonuçta paramı dayanır eve gitsen başına birsey gelir kanala girer okadar kotu şeyler anlatıyor ki hergun geliyor bugün gelir yarın gelir bu hafta gelir piskolojimi cok bozdu kaderde ne varsa o vakti saati gelince doğacaktır kimse bilemez sadece tek üzüldüğüm şey kuvez girmesi daha çok küçük kilosu falan
Yenianneadayi2208 deno1 Aslında gelişim olarak gayet haftasıyla uyumlu, bir kaç hafta daha anne karnında kalırsa çok daha iyi olur.Ama ki iyi düşünün iyi olsun ❤️ bebek belki tam haftasında doğacak içinizi ferah tutun olur mu , Allah büyük
llFatma deno1 kanala girdiğini nasıl anlıyorsunuz ya da anlayabiliyor muyuz benim de ilk gebelik hiç bilgim yok 🤷 30+1im merak ediyorum
Acemi_anne61 deno1 şu bebişi doğurunca benim yerime accık ısır ama kilo alıp etlenip butlanınca 🤭bu ne acele duramıyo yerinde baksana illa gelcem diyo bence 30u görceksin gibi geliyor inşallah
deno1 Acemi_anne61 ahahha inan bana herkes öyle diyor doğsun vuralım en başından beri böyleyiz😅 insallah görürüm canım