aylkkdn Syda01 ya ben de 37+2 yim bu saatten sonra gitmek mantıklı mı bilemiyorum 🤦🏽♀️ doğum ücreti hakkında bilginiz var mı
Zeynep_oztrk Miros ben de doktor arayısındayım da normal dogum mu yapmıstınız acaba? Asiye hanım normal dogum taraftarı mı?
Miros Zeynep_oztrk Hic sezeryan konusu gecmedi acikcasi aramizda ama cok iyi bir doktor şöyle örnek verim bazi tahlillerin kendi hastanesinde pahali oldugunu devlette hemen halledebilecegimi konustuk para icin sezeryana zorlayan yada tahlil yaptıran bir bayan degil
Syda01 aylkkdn metroya göre yüksek tabi ben 30+6 haftaligim tahmini yilbasindan sonra doğum suan 2500 se o zaman 3000 falan olur sanirim yine oraya göre uygun
Syda01 aylkkdn doktor olarak ilk basta batıkentte amina hanim var ona gidiyordum memnundum da ama doğumu baska hastaneyle anlasmali olunca kafam karıştı arkadasimda metroda doğum yapip memnun kalınca oraya gitmeye basladim
aylkkdn Syda01 metro fiyat olarak da uygun performans olarak da sizin dediğiniz doktoru da duymuştum sanki
Ozlemarslnn tospikaskim esenler avicenna. İbrahim çelebi muane üçreti 180 TL Gop Medicalpark . Emrah Kızıldağ 250 TL