Hayat_Recep3480 Merhaba kızlar doktora gittiğimde kese gözüküyor ama bebek daha gözükmüyor doktora sorduğumda geç döllenme olmuş benim gibi olan var mı
Hilal0320 Hayat_Recep3480 Hayat_Recep3480 benim 5 haftalıkken daha kese bile görünmüyordu yani son adete göre 5 haftalıkken kan da baktık 2 haftalık falan görünüyordu daha sonra gittiğimde gene adete göre gittim 9 haftalık olması lazımdı ama 7 yedi haftalikti doktor geç döllenme dedi son adeti değiştirdi doktara göre gidiyoruz bebekte ona uyumlu ay ne uzun yazdım ya
Dilaneliz Hayat_Recep3480 bende buraya göre 7 haftalığım 3 gün önce gittim kese görünmedi doktor geç döllenme olabilir dedi birazdan yine gidicem inşallah sizde bende görürüz 🤲
Byztrkravc Hayat_Recep3480 benim arkadaşıma da öyle dediler doktora gitti bebek kocaman göründü başka doktorda bi gün sonra bence başka doktor da görsün canım
Seymaben Hayat_Recep3480 bebek öyle hemen görünmez kesenin içinde benim kesem 5. Haftada göründü 7. Haftada bebek görünmeye başladı oda nokta kadar falan🌸
Selisce Hayat_Recep3480 eğer geç döllenmeyse kesenin boyutu önemli birde içinde yolk sac oluşmu mu Allahım hayırlısını sağlıklısını nasip etsin
Burcubuket Hatice Hayat_Recep3480 sizinle son adet tarihim aynı 5 haftada keseyi görmüştük ama doktorunuzun dedigi gibi belkigeç döllenmedir ne zaman gittiniz yeniyse aradan 1-2 hafta sonra tekrar gidin isterseniz inşallah sizde görürsünüz 🙏🏻Kalp atıslarıda 7 haftaya dogru duymustuk
Hayat_Recep3480 Seymaben çok teşekkür ederim inşaAllah bizim de gözükür doktor da 15 gün sonra gel bakalım dedi
Selisce Hayat_Recep3480 sata göre 9 haftalık görünüyorsun diye sordum bende aynı durumu yaşadım birde başka doktora git ultrasonları kötü olabilir o yüzden görememiş olabilir
Hayat_Recep3480 Burcubuket hadi hayırlısı inşaAllah bizde iki hafta sonra güzel bir haber alırız doktor geç döllenme olmuş ondan dedi dua edin 🤲🤲🤲
Hayat_Recep3480 Selisce işte Osmaniye’ye taşındığım için iyi bi doktor yok bu doktoru herkes övüyor bende onun yanına gidiyorum
Hilal0320 Hayat_Recep3480 9 haftalık diye gittim 7 haftaya uyumlu olarak gözüküyordu o zaman gördük benim ikinci gebeliğim ilkinde de 8 de görmüştük
Hayat_Recep3480 Hilal0320 içimi biraz rahatlattınız çok teşekkür ederim gerçekten Rabbim hayırlısıyla kucaklarımıza almayı nasip etsin 🤲🤲