edanurciftci Aylinarya valaha kalkamıyorum ben o kdr zorlanıyorum Kİ ağlaya ağlaya gittiğim oluyor Ağrı’dan
havakcdl-48 Hazırlıkların bitti çok şükür bir tek ev temizliği kaldı bebeğimin eşi aşağıya inmiş dedi doktor 37 de sezeryan ile alalım dedi sonradan aşağı inermi eşi ilk defa duydum
havakcdl-48 Aylinarya eşi aşağıda dedikleri için korkuyorum açıkçası ebem de kendini yorma iş yapma falan dedi zaten biraz yurysem bebeğin kafasını kasıklarım da hissediyorum egzersiz hak getire yürüyüş de çok yapamıyorum
Cemilef92 Aylinarya 35.haftadayız biz de, çok zorluyor artık, her yerim ağrıyor desem yeridir, yarın gel doğur deseler koşa koşa giderim, 35 bu kadar zorsa son 4 haftayı düşünemiyorum 🥺
havakcdl-48 Cemilef92 bende aynı iki hafta içinde 3 u geçsin diye dua ediyorum ki bir an önce kavusayim zaten doktor tüp Bebek olduğu için sezeryan diyip duruyor eşi de bahane oldu haftaya gel deseler giderim
Ayyasmin Cemilef92 bende aynı durumdayım o kadar ağırlaştım o kadar ağrılarım var ki 37 de doğurmak istiyorum doktor 39 a gün verdi ama dayanamıyorum
Cemilef92 havakcdl-48 Ben de sadece benim bu kadar zor geçiyor sanıyordum 😰 İnşallah kiloları iyi olur da çarçabuk gelirler, ben de 37de doğsun istiyorum açıkçası 🙈
HavvaGuzey Aylinarya 35+3 mide yanması sık tuvalet ve egilememe sorunu beni de zorluyor bugün kontrole gittim 2700 gr 49 cm
havakcdl-48 Ayyasmin en son 34 de 2500 su normal mi bilmiyorum ki bol bol muz kaşar yemeye çalışıyorum kilo yapsın diye en azından 3 kilo olur belki üç hafta da
Cemilef92 Ayyasmin Seni o kadar iyi anlıyorum kiiiii 🥺 Ben de çok ağırlaştım bu hafta, azıcık çıkıp yürüyeyim diyorum ama onu bile yapamıyorum, iki adım yürüsem karnıma belime ağrı giriyor, nasıl doğuracağım onu da bilmiyorum 😰
havakcdl-48 Cemilef92 şimdiye kadar bir sıkıntım yok tü ama iki haftadır kötü şu an bile uyumaya çalışıyorum ne şekilde durursan durayım belimin ağrısı giderek artıyor sanki
ctndg Aylinarya 35+1 ne hazırlık ne bişey yaptım.yikamadim utulemedim çünkü evim alt üst taşınacam ev bulamıyorum kafayı yicem stresten.
havakcdl-48 ctndg inşallah bir an önce bulup yerlesirsin ama stres yapma sakın bebeğin erken suprizine sebep olur
Aylinarya ctndg Allah yardımcınız olsun taşınmak için çok yanlış bir zaman ama bazen elde olmayan sebepler olabiliyor hazırlıkların hepsi zamanla olur siz kendinizi yormayın strese girmeyin yeter 🤷♀️
damlarici havakcdl-48 ben çözüm bulamadım benim özellikle bacak ağrım çok fazla var hatta geçen sabah kasıldı bacağım kaldı öyle zar zor ovalayarak açtırdım uyku sersemi şimdi kaslar hala ağrıyor acaba neden kaynaklı böyle oluyor siz gittiniz mi yakında doktora
havakcdl-48 damlarici Magnezyum veriyorlar ama öyle bir ağrı girdiği zaman ayağınızı iyice gerin ağrısı hemen geçiyor ağrıdan dolayı ovalamaya çalışıp kendine çektikçe ağrı artıyor daha uzun suruyo düzelmesi de bol muz ve magnezyum lu maden suyu içmeye dikkat et bende normalde de çok oluyordu ama çok şükür hamilelik de düzenli muz ve soda tükettim iki kez falan oldu
Hazella damlarici 35 haftadan sonra ciger gelistirici yapiyolar mi yinede? Banu ciftcinin uygulamasinda bu haftadan sonra artik gerek kalmadi yaziyodu
damlarici Hazella 34.haftamda yapıldı sancılarımız çıkınca sonra serumlarla normale döndü şuan 35 olduk