Esmakorkmaz Clementinee her gün muz ve süt mutlaka tüketirim hem çok sevdiğim için hem de bebeğe çok yararı var ve kilosunu artırıyor diye 🥰🥰
denizin_annesii Clementinee şeftali,🍒 kiraz, çilek,karpuz, kavun, elma, mandalina, nar ,ayva genel olarak en çok bunları tüketim ozeliklde kiraz ve şeftali zamanında çok tüketim
Sinem933 denizin_annesii ayvanın mevsimi geldi mi yaa ben de istiyorum yemek ayva yersen güzel olurmuş çocuğun öyle diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum 😅😅
kubraakbas Clementinee normalde de meyveyi çok sever ve tüketirdim gebelikte günlük çeşitliliği artırdım. Muz,ayva,elma her gün mutlaka yiyorum bazen araya üzüm ve mandalina da karışıyor 😂
12mommy Clementinee yeşil mandalina asla sevmezdim o kadar çok yedimki bir gece hastanelik oldum 🤦🏼♀️
denizin_annesii Sinem933 🤭ondan değil ya bizim komşunun bahçesinde var Allah razı olsun ondan sürekli getiriyor banada evde bulunduğu için bende acıkınca sürekli meyve filan yiyorum öyle bu aralar nar ve ayva çok yedim bide mandalina
denizin_annesii Sinem933 eyer cocugu güzel yapiyorsa cidden varsa öyle bir şey ben her gün iki üç tane yerim o zaman🤭🥰🤰👶
elfmoom Clementinee havuçsa sebzedir meyve olsa yiyemezsin 🤭🤭 ben meyve hiiç sevmem , zorla mandalina yiyorum🥺