Clementinee Annelerim hamileliğiniz boyunca en severek ve çok tükettiğiniz meyve neydi ? Benim Havuç 😅 Havuç hayatımda ilk defa Hamileyken bu kadar severek yedim 😁
Civcivinannesiii Clementinee 10 haftaya kadar mandalin yedim deli gibi icimde agac cikacakti nerdeyse 🤣🤣 simdi bi haftadirda ayvaya dustum 🙈🙈
Sinem933 Civcivinannesiii bende mandalina fazla tükettim 😂 soğuk soğuk böyle çok hoşuma gidiyordu havuç muz nektari özellikle her gün muz yiyorum sabah akşam maymun gibi oldum aşırı hoşuma gidiyor 😂😂🙈
Fasulyeninannesi1 Once karpuzla basladim gunde yarim karpuz yedirdi kizim bana. Sonra murdum erigine donduk. Simdilerde tatli mandalina ve portakalla kafayi bozmus durumdayim. 😭
Tugce9334 Karpuz 😂😂 sadece karpuz her an her yerde isteyip yedigim her an kokusunu duydugum tek yiyecek 😍
Civcivinannesiii Sinem933 ahahaha muz yerken okumam 😁😁🙈 amaan bize meyve olsunda ne olursa olsun yeriz🤣🤣🤣🤣🤣
Syda01 Clementinee ilk baslarda erik yeni dünya kavun karpuz kayısı cok yedim simdi de ayva elma havuc ve mandalina cok yiyorum
anneyimmm_ Clementinee her meyveyi aşkla tükettim köyde yaşıyoruz organik organik . Ama hamileliğim boyunca hepsinin kabuğunu soymak zorunda kaldım kabuklu yediğimi çıkardım midesi hassas olan anneler dikkat etsin