blueberyy00 mommyciks kızımız oluyor inşallah 🌼🌼 16 haftadan beri de hissediyorum haraketlerini 19+0 olduk siz hissediyormusunuz artık haraketleri post açtiginiz üstünden baya geçmiş
blueberyy00 mommyciks ya çok güzel bir his gerçekten hamileliğin en güzel kısmı başlıyor hissetmeye başlayınca resmen 😍😍
sheyda1991 Benim hala belli değil cinsiyet ya kesin konuşmadı doktorcuğumuz :) detaylıda net belli olur dedi bekliyoruz bakalım 😅
sheyda1991 mommyciks keyif yapıyordu bu seferde. İlkinde durmadı göstermedi:) her seferinde bahanesi var 😅
mommyciks Bu arada bulantıları devam eden varmı ben 1 haftadır ilaçsız idare etmeye çalışıyordum ama geçecek gibi değil yine prilam aldım ona.ragmen felaket bulantı yaşadım 2 gündür 😖
Mihrimhb mommyciks kaç haftalıksınız acaba bende 16 olcam bugün bıraktım bi idare ediliyordu diye geçti mi geçmedi mi
mommyciks Mihrimhb 18 haftalık olcaz inşallah malesef geçmedi ilaca başladım ona rağmen kesilmedi . Sağlık olsun bir süre daha böyle geçecek belli
Ozlmoztrk mommyciks merhabalar 19+0 benim de kızım olacak sağlıcakla inşallah 🙏🏻🙏🏻🥰 hareketlerini de ara ara hissediyorum 🤩 sırada detaylı ultrason var bakalım nasıl olacak 🥰