mommyciks Selam anneler ne durumdasınız cinsiyet belli oldumu ? Bize kız dedi doktorumuz değişmez İnşallah 🤲 sırada hareketleri hissetmek var heyecanla bekliyorum sizde durumlar nasıl ??
gamzosgamzos mommyciks 16+0 olacağız 7 dakika sonra inşaAllah bugun %100olarak cinsiyeti öğrendik kızımız olacak Rabbim nasip ederse 😍
Mavi_ mommyciks Gece 12 itibari ile 17 haftalık olacağım bugün gittim Dr %80 erkek dedi bebeğim bacaklarını kapatıyor her seferinde bakalım 2 hafta sonra başka bir doktora gideceğim cinsiyet icin 🤭
mommyciks gamzosgamzos Ay maşallah sağlıkla gelsin inşallah ben de dün öğrendim yüzde dilimini bilmiyorum bana söylemedi doktor ailem öğrendi sürpriz yaptılar 🤗
mommyciks Mihrimhb Bu yıl ki hamilelerin geneli kız gibi 😬 Gönlünüze göre olsun inşallah sağlıkla kavusalim yavrulamiza
Baharistan Benmde Nisan 15+6 ama ultrasonda 16+6 çıktı cinsiyette belli Erkek kesin olarak galiba nısanın ilk erkegi
Serapisa Bana da gecen hafta kiz gbi dedi yarin tekrar gidicem. Degisen var mi aranizda oluyo mu boylee
mommyciks Bulantılar ne alemde hanımlar benim gibi devam eden varmı ? İlacı bıraktım bir süredir . Dün balık hapına başlattı doktor o da hepten tetikledi bulantıları 😬