Sedefavc 32de banada 1810kilosu dedi 5-6gun kadar kilosu geride dedi canım benimde sezeryan olacak oyuzden biraz daha erken oluyor dogumumuz bakalım kaç kilo olarak doğar bende meraktaym
Ayselplt Mom1mirayy evet yaa . İlk çocuğum da daha yüksekti sanki . Ama bu gebeliğim de çok rahatsızlandım kendimi hiç toparlayamiyorum . Daha bugün hastaneden çıktım idrar yolu enfeksiyonundan hastane de yattım .
AGG Mom1mirayy ben de henüz gittiğim kontorlde 32. Haftada 2000 gram olduğunu öğrendim. Ama iki hafta önce 1800 dü.
HavvaGuzey Mom1mirayy 32 de 2200 du dün gittim 35 de 2700 geldi ama asıl bundan sonra kilo alacaklar. İlk oğlum 3250 doğdu 4 kilo doğan yaşıtlarını 4 kere geçti hiç takılma bence canım
Sedefavc EbrarLinaBebek Genelde alt sınırda buluyor doktorlar bu kiloyu 1hafts kadar bana öyle dedi çünkü
Teacherandmom Mom1mirayy herkesin bebeğinin gelişimi farklı cok da kıyas etmemek lazım bende 32. Haftamdayim 2300 bebeğimin kilosu
EbrarLinaBebek Sedefavc bilemiyorum bana şimdiye kadar gittiğim hiç bir doktor kilosu az gibi negatif şeyler söylemedi normal dediler