Mom1mirayy Kızlar merhaba 32 haftalık gebeyim bugün doktora gittim doktor bebeğin kilosu 1700 dedi sizce nasıl baban az geldi bide sezeryan olacak
Zumraasel Mom1mirayy benimde en son gittiğimde 32 haftalık tm 1760 gramdı bana 2 hafta geriden geliyor dedi
Gamzeparlak1 Mom1mirayy sezeryani siz mi istediniz? Bu haftada doktor sezeryan bilgisi vermez diye tahmin ediyorum. 31. Haftada 2.45 grdi benimki. Biraz önden gidiyor demişti doktor.
Ayselplt Mom1mirayy ben de 32 haftalık hamileyim 1885 Gr dedi doktorum ama bana da düşük geliyor çok üzülüyorum
AGG Bebeklerin son haftalarda kilo aldıklarını söylüyorlar. 1700gr az bi kilo değil. Doktorunuz genel muayenede ne dedi
Mom1mirayy AGG kendi doktorum değildi şehir değiştirdik yeni gittim bişey demedi iyi veya kötü anlamdım bende bana az geldi ama
AGG Mom1mirayy ben de henüz gittiğim kontorlde 32. Haftada 2000 gram olduğunu öğrendim. Ama iki hafta önce 1800 dü.
Ayselplt Mom1mirayy evet yaa . İlk çocuğum da daha yüksekti sanki . Ama bu gebeliğim de çok rahatsızlandım kendimi hiç toparlayamiyorum . Daha bugün hastaneden çıktım idrar yolu enfeksiyonundan hastane de yattım .