Sermec27 Aysesule ilk oğlumda pek belirti yaşamadım 10 haftaya kadar ara ara kustum canım genelde tatlı istedi rahat bir gebelik geçirdim ara ara bel ağrım olurdu ikinci oğlumda daha zor bir gebelik geçirdim doğuma kadar ara ara kustum bel kasık agrısı cok cektim yüzümde leke sivilce olmaya başladı hem ekşi hem tatlı aserdim iki gebelikte birbirinden farklıydı ama cinsiyet aynıydı 🥰
HNur_06 Benim ilk hamileliğimde kızdı, sadece kısa süreli mide bulantım olmuştu. İkinci hamileliğim 13 haftalığız aşırı yorgunum, vücut ağrılarım var, inanılmaz mide bulantısı, kasık ağrıları yaşıyorum. Henüz cinsiyet belli değil. Ne olacak merak ediyorum
yavuzhan1707 tazeannecik1 ayniii ben 😂 kalp atışı kese görüntüsü hatta buradaki cinsiyet tahmini yapan ablalar kız olucak bu bebek diyordu 😂
bebekomm Aysesule benim kızım olacak inşallah. En belirgin belirtisi tatlıya aşık olan ben hamile kaldığım andan itibaren tatlıdan soğudum asla ağzıma alasım gelmedi. Hep tuzlu ve ekşi şeyler canım istedi. Hala da öyle değişmedi, tatlı yiyesim gelmiyor.
Mervemtl27 bebekomm bende 12 haftalığım bahsettiğiniz gibi tatlı çikolata hiç cazip gelmiyor şuan tuzlu ekşi şeyler aşeriyorum. Bi de bulantım kusmam hiç olmadı hayırlısı olsun inşallah rüyalarıma da hep kız giriyor inşallah öyledir 😍🌸
Sld-kocbay yavuzhan1707 benimde oyle agzımda camur varmıs sanki ne yersem yiyim hep o pis tat varmıs gibi kızımda hiç boyle olmamıstı
Yagmurdgdgn13 Aysesule iki oğlumda sivilcem yoktu bulantım çok az oluyordu su an kızıma hamileyim 4 ay boyunca sürekli bulantı ve kusma yaşadım. İlk aylarda yüzümde çok sivilcelenme oldu.7 aylık hamileyim karnım hiç yok hamileyim demesem kimse inanmayacak iki oğlumda da karnım dik ve büyüktü.
Puki Valla şuan 13+5 haftalık hamileyim yani canım ne tatlı ne de acı eksi şeyler cekiyo hiç asermem de olmadı belirti olarak bulantım da yok bulantı hiç yaşamadım sabah bulantısı hayırlısı perşembe günü gidecem bakalım 🙏💜🧿
ilknurrerdemm 10 haftalığız sabahları ekşi akşamları canı Puki benim hem tatlı hem ekşi canım çekiyo sonrada ikisini karıitırınca midem bulanıyor 🤦🏻♀️ İkiz gebeyim 🤷🏻♀️
gamzosgamzos Aysesule 22 aylık kızım var bugun tekrar kızımın olacağını öğrendim Rabbim nasip ederse 😊 ilk kızıma hamileyken cildim aşırı puruzsuzdu 6.haftada 10.haftaya kadar hafif bir bulantı tiksinti donemim oldu ilac bile kullanmadım aşırı tatlı çekiyordu canım bu kızıma hamileliğimde cildim çok bozuldu 15+6oldum 5.haftadan beri bulantıdan oluyorum hemde ilac kullanmama ragmen tek ortak yönü bu bebistede sürekli tatlı cekiyor canım 🙈😀
Aysenrr_ Aysesule çok şükür bulantım falan yoktu biraz halsizliğim vardı ve sürekli turşu yiyordum şuan 30 haftalığız kızım olucak inşallah💜
by_aytac ilknurrerdemm aynen bende böyleyim ekşi, tatlı hepsini yiyorum belimde ve karnımda hafif ağrılar oluyo bende düşünüyorum ki, belki de ikizdir😂
Busra2013 Aysesule belırtıye bakmıyor ama bende bazıları tutu erkekte annenın ayakları usur soguk olur kızda ısınır dedıker benımkı ısındı yanıolar ıdrar rengı acıksa erkek koyuysa kız dedıler bende koyu benımjıdr koyuydu kızda annenın kılosu heryere dahılır erkekte gobege tek gırer dedıler benım heryerıme gırdı yuzde sıvılceleme olur kızsa dedıker erkekte dahada guzelesılır dedıler ben poka dondum sıvılcelerden kızlarda bulantı cok olur erkekte olmaz dedıler 22+1 haftadsyım hıc kusmadım hıc bulantım olmadı erkek bebek sagda kız bebek solda dedıler benım bebegım genelde sagda ama hareketlerı sag sol ıkısındede artık hıssedıom YANI SONUC PRENSESIM GELIYOR INSALLAH❤️❤️💃🏼
_handenurrr Aysesule sizin babanın bide en son adet olduğunuz ayı yazar mısınız bir bakayım Sadece doğdunuz ay (gün yıl gerekmiyor)
Serenbulut22 _handenurrr rica etsem bana da bakabilir misiniz?? Eşim Ocak ben Mayıs en son Temmuz ayında adet gördüm
Ftstkmk Ne kadar doğru bilmiyorum ama herkesin her şeye illaki bir yorumu var hangisi doğru hangisi yanlış bilemem fakat vakti zamanı gelince hayırlısıyla öğreniyoruz. İnanın söylenenler psikolojik bir durum. Şahsen 19.haftadayım bu güne kadar kız dediler fakat hala acaba diyorum 22.hafta detaylı ultrasonu bekliyorum. Söylenenler için ise; meme ucunda kararma varsa, bebek solda ise, ekşi yeniyorsa, göbek geniş ilerliyorsa kız diyorlar genelde. Yinede siz bilirsiniz hayırla kucağınıza alın inşallah