Aysesule Hamileliğiniz de belirtileriniz nelerdi kızlar bende 2.hamileliğimin başındayım merak ediyorum bunun cinsiyeti ne olacak bir tane kızım var 🥰
tazeannecik1 Aysesule Bütün belirtilerim kızdı bulantı,kusma,ekşi yemek uyku falan ama oğluşum olacak ☺️
Prens1prenses2 Aysesule bende iki kız evladım var onlarda hiç aşeren kusma falan olmadı ama şuan erkek bebeğe hamileyim bunda da çok kasık ağrısı çektim ilk aylarda ve beni çok yordu herkes erkek bebekler de normal diyordu doktorda normal diyordu
Gulali Aysesule ilk bebeğim oğlum du ilk 3 ay belirtiler hemen hemen aynı koku hassasiyeti migde bulantısı v.s sonra ben ilk hamileligimde deli gibi tatlı şeyler yiyordum ve çok hareketliydim ama şu an 28 haftalık kızıma hamileyim canım asla tatlı yemek istemiyor ve çok ağrım hemen çabukçak yoruluyorum sağlıkla gelsinler hepsi inşallah
Aysesule tazeannecik1 benim kızıma hamile iken çok şükür hiç bulantım olmadı çok rahat bir hamilelik geçirdim bunda da öyle sanırım ikinci kızım olacak 🥰💞 Gerçi belirtiler nasıl oluyor pek bilmiyorum ama
yavuzhan1707 tazeannecik1 ayniii ben 😂 kalp atışı kese görüntüsü hatta buradaki cinsiyet tahmini yapan ablalar kız olucak bu bebek diyordu 😂
ebrusagkol 11 haftalığız bizde,bu Cuma günü kontrole gideceğim 12 haftalık olmuş olacak inşallah,cinsiyetini söyler mi diye çok heyecanlıyım bende,belirti olur mu bilmiyorum ama bulantı,koku hassasiyeti ve ağızdaki kötü tadı yaşıyorum hala😣
prensveprensesannesii ebrusagkol 12.haftada erkeğe benziyor yada kıza benziyor diyorlarda doğru çıkmayabiliyor daha küçük olduğu için.
tazeannecik1 Aysesule Bende bilmiyordum gören kızın olur falan diyordu sadece 😀 Rabbim gönlünüze göre versin İnşallah 😙 İkisinide tatmayı nasip etsin 🤲🏽
Shewolf Prens1prenses2 ayy benimki de yürütmüyor bile 🥺 ne kadar dinlensem de geçmiyor mahvediyor beni 🥴
Eke Bende 2 hafta bulantı oldu o yani başka bişey yok. Cok rahatım gören hamile degilsin der 11 haftalık
Havva-42 Aysesule bulantı, uyku,halsizlik , ekşi yemek, karnım yaygın,burnum yüzüm şişti,yüzüm lekelendi 🤣🤣 ve kızım olucak inşallah. Ve ben tüm kız belirtilerini yaşadım
Elifgoktug1 Havva-42 hepsini yaşiyorum erkeğe hamileyim😁😁 dışarıdan gören herkes kiz diyor ama 2 doktor ikiside erkek dedi😁
Senacemal Havva-42 benimde yüzüm aşırı sivilcelendi birde çok halsizlik sürekli uyku isteği ve hemen 2 kelime konuşsam yada 2 adım atsam nefesim daralıyor tatlı daha çok yemek istiyorum ama ekşi de severim benim sizce ne cinsiyetim 😍🥰
Gul3346 Aysesule sabah erken saatlerde bulantı ile uyanıp sadece su kusmak erkek bebek belirtisi imiş. Birde biranda göbeğim cikmisti 10-11. Haftada.
hlalclk- Gul3346 bnm şuan 33 haftalık ilk 4 ay erkek dediler yani 13 hafta ile 16 hafta arası sonra kız dediler bnde de aynı şeyler vardı 2. Aya girdiğimde sabahları su kusuyordum bulantı kusma koku hassasiyeti aşırı tatlı yeme içeriği ama şuan kız bebeğim olacak 😂😂💕
Ftmglpnr Gul3346 doğrumu bilmem ama valla tam olarak söylediklerinizi yaşadım ara ara halada yaşıyorum 17.haftadayım bir oğlum olucak 🥰
Tuana-Tuba 20 haftalık hamileyim cinsiyeti belli değil.Kusma bulantı kasık ve bel ağrısı hersey var 😞iki oğlumda hiç böyle olmamıştım.36 yaşındayım bünye yorgun ondan mı artık bilmiyorum 🤷♀️
Fatma3434 Tuana-Tuba evet yaş ilerledikçe hamilelik yük geliyor insana Bende ilk bebegimde fişek gibiydim. Bu beni çok yıprattı.
Sedarda Aysesule Sadece deli gibi tatli yedim,aşırı gazim vardi ve hafif hafif hep bulantim oldu.Cinsiyet kız dedi doktor %90.Oğlumda tek belirtim surekli ekşi yememdi baska hic bir sikayetim,sıkıntım olmadı😊