Hilalklbrogl Bahar_yldz _handenurrr Bana da bakar mısınız? Eşim Haziran ben Eylül son adet tarihim ağustos ♥️
derya_erz Aysesule benim belirtiler eksi yiyorum tatlıdan nefret ediyorum herkes kiz dedi cinsiyet öğrenmeye gittim geçen hasta kız çıktı 😂
Kscelif 13 haftalık hamileyim, bugün gittim ben de doktora ama göstermedi, daha erkenmiş doktor öyle dedi. İlk bebeğimiz 🧿❣️🥲
ZeynepCodur _handenurrr banada bakabilir misiniz rica etsem 😍 eşim Eylül ben Aralık son adet ayım ise temmuz
edaeratt _handenurrr Banada tahmin yapar mısınız rica etsem 🙈 Ben mayıs, eşim nisan doğumlu.. En son adet haziranda oldum
YusufunAnnesi6327 _handenurrr _handenurrr son adet tarihimi hatirlamiyorum ama dogumum 04.04.22 dogum tarihim 1999
Denizlena _handenurrr bana da bana da 😍en son adet olduğum ay ağustos benim doğduğum ay ekim eşiminki şubat
Merve4222 Aysesule kızın da olan belirtilerinden farklıysa erkektir . Cinsiyet değişince belirtide değişiyor .oglanda burnun büyüyor
Muhammedimm Aysesule walla bütün belirtilerim kız gösteriyor takvimler o bu şu, ekşi yiyiyorum bulantım çok oluyor herşey kız gösteriyor da artık bilmiyorum 🤷🏻♀️ Oğluma hAmileyken çok tatlı yiyiyordum hamileliğim çok güzel geçiyordu bulantım çok yoktu bunda herşey tam tersi gibi 😊
isilbydr Muhammedimm benimde takvimler kız gösteriyordu. 12. Haftama giricem Perşembe günü. Cumartesi günü kontrole gittim %70 erkek dedi. Sabah kusması ayaklarda üşüme ve benim cildim aşırı derecede kurudu el derim çatlak çatlak hatta normalde uykuya duskunken simdi sabah çok erken kalkıp gün içinde deli gibi uyuyorum 🙃
Muhammedimm isilbydr ya hayırlısı olsun inşallah canım, bnm de ayaklarda üşüme çok var, daha önce oğlumu kaybettiğim için çok istiyorum yine oğlum olsun hayırlısı yine herşeyin 🥰🙏🤲🏻🤲🏻
Muhammedimm _handenurrr ay lütfen bana da bakın yaa çok merak ediyorum, Eşimin:01/03/1982 Benim:16/091997 Adet olduğum tarihte 2 Eylül
Kader_25 _handenurrr Banada bakarmısınız acaba benim Aralık eşimin ocak son adet tarihim temmuz ayında