Besdi Aysesule .Selam ben 6 hafdalik hamileyim ne kusuyorum ne baş dönme falan yok.kasik bel arilar var
NeseA _handenurrr banada baksana can 4. Gebelik ilk gebelik gibi heyecanliyim:) ben mart eşim nisan son sad Eylül
Ysmn27asln 18 haftalik hamileyim bebeğim cinsiyetini göstermedi de herkes göstermediyse kesin kızdır diyor acaba doğru mu bilgisi olan var mi
prensveprensesannesii Ysmn27asln Ysmn27asln banada 15. Hafta da kız dedi 16. Haftada göstermiyor dedi herkes kızdır diyor Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏
ege_ayaz_mom tazeannecik1 benim belirtilerimde bunlardi Ve iki oglumdada tam tersiydi tatlıyı falan çok yerdim ki normaldede çok severim ama bunda hiç tatlıyı sevmiyorum ve kızım olucak hayırlısıyla bende bunlar tuttu yani😊
tazeannecik1 ege_ayaz_mom O zaman bu belirti tezini çürütüyoruz burda 🤣🤣 Ya ben artık pek inanamıyorum zaten belirtiden cinsiyet falan 😌🙈
Bsra_ayz Aysesule bende senin gibi ilkim kızımdı ikincide oğlum olsun istiyordum rabbim cok şükür nasip etti şuan 30 haftalık olduk. Kizimda hep ekşi aşerdim. Oğlumda et istedi canim sürekli et istedi mide bulantim çoktu kızımda mide yanmam vardı bunda bisey yok. 🤗😌 bide çin takvimi felan hep doğru cıktı camasir suyu testi yaptım oda doğru cıktı. Lahana testi karbonat testi hepsi doğru cıktı..
Aysesule Bsra_ayz nasıl yaptınız o testleri anlatır mısınız Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin 😊
aybukesen Aysesule ilk haftalar bulantı coktu ama hic kusmadım ve sadece tuzlu eksi seyler yedim erkek olucak allahin izniyle 🥰
Ceylan01-13 aybukesen aynenn benimkide oyle gecti ilk 4 ayim ya kusmadim ama mide bulantim filan oldu istahsizlik filan
prensveprensesannesii ebrusagkol 12.haftada erkeğe benziyor yada kıza benziyor diyorlarda doğru çıkmayabiliyor daha küçük olduğu için.
Ceylan01-13 Aysesule benim 3 kızim var 3 kizımda bel agrisi et tarzi yemekleri hic yemedim bulanti fikan hic yasamadim ama bunda cok başka ilk 4 ay bulanti iştahsızlık vardı kizlarim heo yukardaydi ama bu hep asagida karnimin altinda gelisiyor 6 ayligin icindeyiz oglum olucak hayirlisiyla insallah
Aypare_ Bulantım , baş dönmesi vs. hiç olmadı sadece mide yanması oldu. Kalçam biraz çıktı ve ekşi aşerdim ve fazla fazla uyku yaptı . 12 +5 te kız olduğunu öğrendik 😊💖
Bahar_yldz _handenurrr ben mart doğumluyum. Eşim mayıs. Son adet tarihi ağustos. Bakalım aynı cevabı mı vereceksiniz😊
Hilalklbrogl Bahar_yldz _handenurrr Bana da bakar mısınız? Eşim Haziran ben Eylül son adet tarihim ağustos ♥️