Arensmom_ en son icadı 34 mm olan rahim uzunluğuma serklaj atalım dedi tabi ben bu gidişimde de şom şom felaket tellalı gibi konuştuğu ve yine bir sorun çıktığı için şok oldum ve ağlamaya başladım (çünkü söyleyiş tarzını ve yüz ifadesini görmeniz lazım) ve hep aynı şeyi yapıyor hep. hocam gerekli mi ki rahim uzunluğu iyi ama dedim rahmin yumuşamış hamur gibi olmuş hatta açılman var uzunluğu değil yumuşaklığı önemli aniden suyun gelir dedi, bir doktor böyle konuşur mu? Ve her gittiğimde beni alttan muayene ediyor elleriyle ve böyle bir muayene şekli yok(öncesinde de alttan muayene oldum böyle yapmıyor hiç bir dr ) zaten açılmam olduysa da kendi açmıştır diye düşünecektim. Odadan çıktık eşim dedi ki bu nasıl doktor böyle seni bu hale getiriyor, ağlama kalk yürü eski doktoruna gidelim dedi, çıktık ordan kendi doktoruma gittim, ve doktorum açılmamın olmadığını rahmimin 34 mm olduğunu serklaj gerektirmediğini, yumuşaklık içinse verdiği ilaçları kullanıp istirahat etmemi çok ayakta kalmamamı söyledi. Burda kısaca anlattım yaşadıklarımı ama o gün ağlamaktan üzüntüden nst de sancım çıktı. Selver hn o kadar psikolojiye oynuyor ve bozuyor ki bebeğimin haftası küçük değil ama hep ağzından düşük olur düşük olur sözü çıktı her gittiğimde, erken doğar de bari, kendi doktorum o gün doğsa bile yaşar bebeğin endişelenme sakın üzme kendini dedi. Bu hassas ve güzel günlerimi zehir etti kendisini Allah’a havale ediyorum. Suyun gelir aniden dediği için psikolojim bozuldu her an suyum mu geldi diye tetikteyim. Burda anlatmakla ne kadar anlatabilirim bilmiyorum ama asla gitmeyin, o gün eşim yanımda olmasa ben belki yine beni soktuğu psikolojiyle eşimi arayıp yatışımı yaptırıyorum böyle böyle diyor doktor diyecektim ve serklaj olacaktım, kendim hassasım ve etkileniyorum zannediyordum. Sonuçta bakkal çırağı değil doktor. İnsan tabi ki ciddiye alıyor. Neyse çok uzun yazdım, gitmeyin, gitmeyin, gitmeyin.