Aycan3549 Melekk12 ayy Cihan kardeşimin adı huyu suyu çok güzel inşallah sizin oğlunuz da öyle olur güzel isimler🥰🙏🏻
Aycan3549 Zeynepp97 adıyla büyüsün inşallah güzel bir zamanlar hep derdim Birgün oğlum olursa Çınar olsun adı diye 🥰
MukoT Latiko bnde 30.haftaya kadar Çağatay dedim şimdi tuhaf geliyor gibi 😂 herkes de alisti daha doğmadan. Sanirim Çağatay olacak 🙂
Aycan3549 Latiko evet öyle oluyor canım bende hep karan diyordum şuan vazgeçtim anlamı güzel isim istiyorum bakalım nasip ama çok az zamanımız kaldı🥴🥰
bayanyildiz Aycan3549 bende Mete istemiştim hep Asıl diye isim mi olur diyordum eşim asil deyince hoşuma gitti . Adlarıyla yaşasınlar 🤗
Ikos_54 Beşir istedim ama kimse begnmiyor herkesin aklına direk aşkı memnu geliyor🙈 yağız yada Ali Emir ve Ali Kayra 3 seçenek arasındayım ilk oğlumun adı Yusuf bir ikinci daha zamn var baklim nasibinde ne olacak
GmzeAsln Aycan3549 En yakın zamanda karar vermem lazım çünkü son ayıma çok az bir zamanım kaldı benimde kapı süsü ve yastığını sipariş vermem gerekiyor hayırlısı olsun İNŞALLAH nasibinde vardır bir isim bakalım ne olucak 🐣😐🥰🤍🤲🏻
Aycan3549 GmzeAsln senin daha zamanın var canım benim 2 buçuk hafta kaldı hayırlısı bakalım nasip be ise o olacak sanırım🤲🏻🥰