GizeMustafa Elif05_ hem de nasıl . Benimki biraz abisine göre de fazla hareketli . Özellik geceleri sağıma soluma yatınca çok canımı acıtıyor . Sizin nasıl geçiyor ? Doğum tarihiniz belli mi
GizeMustafa Bianneadayiii benim ters canım abisi de 37. Hafta da bile tersti . Son ana kadar dönebilir demişti doktorum
MelegimibekliyorumM Melisa35 bende de akıntı çoğaldı sık sık çamaşır değişiyorum artık. Normaldir diye düşünüyorum. Pazartesi kontrolüm var gidince soracağım.
Yenianneadayi2208 kubraa2121 sizde bana dua edin benimde 3 cm açıklığım var ve bu sabah nişanım da geldi.Nst de sancı da yok.Birazdan yeniden doktora gideceğiz henüz hastane yatışımız yapılmadı umarım hemen gelmez
Rebliddd Berrycherry bize de benzer şeyleri dedi tabi kilo illa sağlıklı olduğunu göstermez ama ben daha yüksek bekliyordum duyunca biraz endişe ettim açıkçası
Elifmm Yenianneadayi2208 canım sen burak hoca ya gidiyorsun değil mi bende dün gece acile gittim grip oldum diye sonra sancı oldu nst de 1 cm açıklık var dedi doktor hem hastayım hem halsiz allah sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin hiç birşey hazır değil