Kbracoskun Fundabshn hazırlık yok bende cunku ilk kızımdan her şey duruyordu aralar i az olduğu için sadece yikamasi utulenmesi yapıldı onun dışında doğumu bekliyorum uykusuz halsiz yorgun Bi halde… bakalim napicaz 32. Haftamız doluyor…
Mombaby64 Fundabshn hem heves hemde fiyat düşüyorsa araştırıyoruz alıyoruz.Malum ülkede fiyat iniyorsa bir daha o fiyatı göremiyoruz.
Fundabshn Rebliddd Ben henüz kilosunu bilmiyorum ama kiloya takılmayın hiç doğduktan sonrada hemen alır zaten çocuk toparlar yani sıkmayın canınızı 💕💕😊
Fundabshn mesfils Merhaba, doğum için aralık 15-30 arası dedi ama bakalım iki hafta sonra kontrolum var değişen bir durum var mı hayırlısı olsun hepimizin adına 💐💕
Berrycherry Rebliddd 33’te 1930 gram demişti doktor. Narin bi bebek olucak iri olmaz dedi sadece. Normal aralıkta bence hiç dert etmeyin. Hem kilolu olması iyi olduğu anlamına gelmiyor, sağlıklı olsun🙏🏼🙏🏼
Rebliddd Berrycherry bize de benzer şeyleri dedi tabi kilo illa sağlıklı olduğunu göstermez ama ben daha yüksek bekliyordum duyunca biraz endişe ettim açıkçası
cinardefnemoms Fundabshn kıyafetlerini yıkadım utuledim sırada hastane çantasını hazırlamak var onuda kendi eksiklerimi tamamlayinca hazirlicam🥰
Didemmmmm Kirmizivosvos AA öyle mi ne güzel 😉 Rabbim hepimize hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻