Haticeyildiz atesinannesi arada banada aynisi oluyo genelde sirt ustu uzanirken ama genelde yukarilarda oynuyo
GizemDoan atesinannesi normal benimde öleydi 7 aylık olunca yukarda oluyo gözle bile görülüyor hareketleri 😍
Busranagme Haticeyildiz sırt üstü uzanma tehlikeli . Sol tarafına yat . Ayrıca Bebek pozisyonundan rahatsız olursa cok kıpırdar
ozgegfr atesinannesi bende de aşağıda oynuyordu kontrolde bebeğimin yer değiştirdiğini gördük doktorum bu nedenle öyle hissettigimi söyledi ama içiniz rahat etmezse doktorunuza danışın yinede
Haticeyildiz atesinannesi bende her zaman olmadigi icin tedirgin olmadim hic istersen doktoruna sor icin rahat etsin korkulucak bisey oldugunu sanmiyorum ama
Icot GizemDoan aynen neredeyse midemde hissediyorum hareketleri 😍 bi en altta bir en üstte. Ama en çok yukarıda hissediyorum 😊
gizem atesinannesi benim de bildiğin aşağıdan çıkacak sanıyordum zıplıyordu sanki 🙂 sonradan toparladı. Alan geniş olunca takılıyorlar her halde 😂
atesinannesi gizem hahaha galiba cani sıkıldıkça gidiyor oraya babayi hissedince yukariya cikiyor hani erkek cocuklaf anneye duskundu benim oglumda bir problem mi var acaba ☺
Dilek6121 atesinannesi canım benim başı aşağıda olmadığı sürece sorun yok bence😊 ben 33 haftalığım kızım hala rahim üzerinde tekmeliyor☺
atesinannesi Dilek6121 banada hep Oyle soyluyorlar ama tedirginlik var canim ilk cocuk ilk gozagrim olunca tedirgin oluyorum
Dilek6121 atesinannesi benimde ilk çocuğum ilk göz ağrım inşallah canım, içini rahatlatmak istedim sadece
1PrensAnnesi atesinannesi benimki hep öyle çünkü plasentası kalça kemiği hizamdaymış yürürken bile bi tekme atsa kitlenip kalıorm doktor zamanla çıkarsa çıkar yoksa çekersin dedi hayırlısı🙄 sizde sorun doktorunuza belki sizinkide öyledr
YeldaAlanSert Bende aşğılrda hissediyorum ama normal herhalde doktorum bir şey demedi bende sormayı unuttum tabi 😅😅 ama değişiyor her yerde hissediyorum ama çoğunlukla kasıklarda
Merve5575 atesinannesi canım benimki de hep kasığıma ve rahim üstüne tekme atıyor doktor bebiş ters duruyor o yüzden aşağıda hissedersin dedi haberin olsun benimkinin kafa yukarıda ayaklar aşağıda 😊
atesinannesi Merve5575 aynen benimde oyle hep kafa yukarida ayagi asagida normal şeyler dedi doktorlar canim
blackcatS Merve5575 evet aynen Merve’nin dediği gibi ters durduğu için aşşağıda hissediyoruz benimki de öyle 🤗
Busranagme atesinannesi rahim üstü derken 😳 Rahmi'n büyüdüğü için öyle olması normal her yeri geziyor ve büyüyor zaten